GöZ ReNgİnİz Ve kArAkTeRiNİz

3.855 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar.

Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.

Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler.

Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar.

Kurşuniye bakan mavi gözler şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler.
abı_hayat

abı_hayat

vallahi ben...:a12::a12::a12:

Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.

abı_hayat

abı_hayat

...................:a40::a40::a40::a40:..................
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

walla çok doğru yaaaçok çabuk sinirlenirim istediğim olmayınca:a13::a13::a13:

RABBİM razı olsun:a12:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

gerçekten çok doğru bende istediklrim olmadı zaman çok sinirleniyorum hatta cadı oluyorum:a15::a15::a15::a15:
abı_hayat

abı_hayat

kırıkkalp, post: 868621, member: 50627Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.

walla çok doğru yaaaçok çabuk sinirlenirim istediğim olmayınca:a13::a13::a13:

RABBİM razı olsun:a12:

Amin kardeşim sizdende olsun inş.
Gözlerinize sağlık...
abı_hayat

abı_hayat

elanaz 21, post: 868626, member: 58484Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.

gerçekten çok doğru bende istediklrim olmadı zaman çok sinirleniyorum hatta cadı oluyorum:a15::a15::a15:

Bende öleyim, neden böleyiz biz...:a22:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

bilmemki kardeşim belkide ailemiz bizim her istedimizi yaptığı içindir kırk yılda bir yapmayacakları tutuncada sinirleniyoruz galiba
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

ben ela gözlüyüm ne olacak şimdi niye bizi yazmamışlar
F!L!Z

F!L!Z

Üye · 16 mesaj

Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler.

:) sağolasın emeğine sağlık :)
abı_hayat

abı_hayat

elanaz 21, post: 868653, member: 69715bilmemki kardeşim belkide ailemiz bizim her istedimizi yaptığı içindir kırk yılda bir yapmayacakları tutuncada sinirleniyoruz galiba

haklısınız kardeşim, ben evin kıraliçesi gibi büyüdüm....:a12::a12::a12:
abı_hayat

abı_hayat

sevda hafız, post: 868697, member: 74177ben ela gözlüyüm ne olacak şimdi niye bizi yazmamışlar

kıyamaaaam, napcaz şimdi...:a03::a03::a03::a03:
abı_hayat

abı_hayat

F!L!Z, post: 868701, member: 86079Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler.

:) sağolasın emeğine sağlık :)

sizde sağolun, gözlerinize sağlık...:a35:
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Ya nerde ela gözlülerin özellikleri?
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

...

...

mervenur16, post: 869466, member: 88924Ya nerde ela gözlülerin özellikleri?

Koyu kahverengi olanlar nasıl acaba?:a26:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
abı_hayat

abı_hayat

mervenur16, post: 869466, member: 88924Ya nerde ela gözlülerin özellikleri?

Malesef yok kardeşim...:a11::a11::a11:
abı_hayat

abı_hayat

mavci, post: 869492, member: 88924Koyu kahverengi olanlar nasıl acaba?:a26:

Bilmemki abicim...:a11:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

abı_hayat, post: 868716, member: 86079
haklısınız kardeşim, ben evin kıraliçesi gibi büyüdüm....:a12::a12::a12:

evet kardeşim bende öyle büyüdüm evlenince napcaz bilmiyorum galiba bizi kraliçe gibi yaşatacak biri olması lazım yoksa olmaz demi yaniii:a16:
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

ela göze yorum yukmuuu
?
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

unuttular bizi sevdam merak ettim ama bende ilgililere duyurulur
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.