Esselamü aleyküm
3.600 görüntülenme · 19 yanıt
S a.Aranıza yeni katıldım kardeşler.Kur'an kursu öğreticiliği yapıyorum.Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Kur'ana sevdalı, post: 863186, member: 59734S a.Aranıza yeni katıldım kardeşler.Kur'an kursu öğreticiliği yapıyorum.Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Allah'ın selamı , rahmeti , bereketi ve mağfireti üzerine olsun..
Hoş geldin sefalar getirdin..
Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmanızı nasib etsin inşa-Allah..
Hoş ve mesud kalın...
Sağolasınız kardeşler!hoşbulduk Mevla cc sizlerden razı olsun.İnşaallah daha samimi bir şekilde tanışırız ve yardımlaşırız.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam sayın kardeşim;
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,faydalı kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
Kur'ana sevdalı, post: 863186, member: 59734S a.Aranıza yeni katıldım kardeşler.Kur'an kursu öğreticiliği yapıyorum.Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
hoş geldin aramıza kur'an öğretmek kadar güzel bişe varmı allah banada nasip etsin öğrenmeyi amiiin
ve aleykum selam;
hoşgeldiniz...
Hoşbuldum CANDOSTLARIM,CANDAN kardeşlerim KAAN,Nuurda,ey sevgili,Ubeydullah,hasl ı kelam kardeşlerim.
Nuurdan kardeşim Rabbım sizede öğrenmeyi nasip eylesin O güzel kitabımızı.Hiç vakit kaybetmeden hemen başlayınız,inanın o kadar kolayki mevlam yardım edecektir inş.
Nuurdan kardeşim Rabbım sizede öğrenmeyi nasip eylesin O güzel kitabımızı.Hiç vakit kaybetmeden hemen başlayınız,inanın o kadar kolayki mevlam yardım edecektir inş.
hoşgeldin hayırlı olsun..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45853-esselamu-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- esselamü aleyküm verahmatüllahi veberekatühü Tanışma Köşesi 9 cevap
- esselamü aleyküm ve rahmetullahü ve berakatühü Tanışma Köşesi 13 cevap
- esselamü aleyküm Tanışma Köşesi 3 cevap
- esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Tanışma Köşesi 7 cevap
- Esselamü Aleyküm.. Tanışma Köşesi 17 cevap
- Esselamü aleyküm Tanışma Köşesi 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.