esselamü aleyküm verahmatüllahi veberekatühü

989 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
olunlu71

olunlu71

Üye · 44 mesaj

s.a. arkadaşlar merhaba,1 dakika önce siteye kayıt oldum ve ilk konumu hemen yazıyım dedim,sizlerle tanışmak istedim,ben kırıkkaleden,adım adem. inşaallah bundan böyle bilgi paylaşımı ile devamlı buradayız,arkadaşlar bu acize dualarınızı esirgemeyin,ALLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH,
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

yaaaaaaaa
ben de kırıkkaleliyim ya.hoşgeldiniz...
ÂNI YAŞA...
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldiniz......
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh Hoşgeldiniz.
nesligul

nesligul

Aktif Üye · 81 mesaj

Aleykum selam hosgeldiniz kardesim..
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

Aleyküm selam kardeşim .
Hoş geldiniz ALLAH daim etsin selam ve dua ile kalınız.
Hayırlı akşamlar.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

olunlu71

olunlu71

Üye · 44 mesaj

s.a. arkadaşlar bu sıcak ve samimi karşılama için teşekkür ederim,ALLAH razı olsun cümlenizden.
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

olunlu71s.a. arkadaşlar merhaba,1 dakika önce siteye kayıt oldum ve ilk konumu hemen yazıyım dedim,sizlerle tanışmak istedim,ben kırıkkaleden,adım adem. inşaallah bundan böyle bilgi paylaşımı ile devamlı buradayız,arkadaşlar bu acize dualarınızı esirgemeyin,ALLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH,

a.s aramıza hosgeldınız... hemserı sayılırız ben de trakyalıyım;:)
olunlu71

olunlu71

Üye · 44 mesaj

şimal kardeşim sen galiba yanlış okumuşsun ben kırıkkale liyim iç anadolu dan,trakyalı degilim,hemşeri degilde olsa olsa din kardeşimsindir.
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

olunlu71şimal kardeşim sen galiba yanlış okumuşsun ben kırıkkale liyim iç anadolu dan,trakyalı degilim,hemşeri degilde olsa olsa din kardeşimsindir.

pardon ben kırklarelı dıye okumusum:(kusura bakamayınız...
din kardesım:):)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.