Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
9.282 görüntülenme · 74 yanıt
>AYLİN<, post: 862448, member: 56130ablam senı anlıyorum cunku diger konunda yazılan mesajlarıı gördum ve daha oncede saplantılı bi kardeşimizin sana soyledıkelrınıde gördum biliyorum(gereken seylerı gereken yerlerde ilettım)haklısın özlellıkle bi kaç zamndır malum sahıs diye tahmın ettıgım kişi ustunden oyunlar oynamaya calışıyo hamdolsun sen meyıl vermıyorsun ayrıca cevapların benı öldürüyo :) maşALLAHın var o konuda..butun mesajları okudum ama sunuda dusundum belkı tahmın etmedı soracgını o nedenle foruma bakma geregı duymadı(ihtimal ya)ama senın psıklojını cok ıyı anlıyorum senı tanıdıgımada ınanıyorum o endenle bu yorumları getıurıyorum nurum ablam.sen tatlı canını uzme maşASLLAH karamalrın(!) karaborsada:)
aminenur, post: 862453, member: 49515evet kardeşim sende beni güldürdün rabbimde seni güldürsün ..
gelelim diger meseleye elbetteki kardeşimin bir art niyeti yok buna inanıyorum.. ama bende hakklıyım ,, oda ilerisini düşünemedigi için hakklı yani nasrettin hoca misali herkes, haklı sende haklısın...
neyse bu muhabbet kapansın artık yoruldum.. yaşlanacam bu sitede erken yaşta :):)
selam ve dua ile
>AYLİN<, post: 862458, member: 49515herseyın hayırlısı aslında konuyu hiç acmamalıydım kusura bakma..neyse hakkkını helal edersın inşa-ALLAH..
selam ve dua ile..

meltem, post: 862446, member: 56130Dünyanın karanlığı üzerimde..
Toprak yerine sagnak sagnak yağdı riya, hırs, kin…
Yağmadı hidayet yağmurları üzerime….
Tut elimden efendim.. bir kez olsun.. (d)üşüyorum
Selamunaleyküm bacımm benim daha öncede söylediğim...
gibi harika olmuş.. özellikle kopyaladığım kısım çook hoşuma gitti...
ne kadar anlamlı dizeler...
güzel yüreğine,kalemine sağlık
Efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olma duasıyla...B)
yun_us25, post: 862447, member: 62565selamun aleykum güzel kardeşim ememğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun devamını bekleriz..
söylenennlere kulak asmayınız gören görüyor ,bilen biliyor..selam ve dua ile:BB)
yesim efilAllah razı olsun
Bi_iznillahÇOKK güzeldi ...
ALLAHIM razı olsun.....
Bi_iznillahçok çok çok güzellll teşekkürler....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45756-d-usuyorum-efendim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.