Can ayazda başım önde.
Tut ellerimden efendim,
(d)üşüyorum..
Bazen tek bir damla bazen çağlayan…
kendime yab(L)ancı hâlimle
bîmecâl yüreğimle
acizane yürek karalamaları
ferahhfeza//aminenur/2008
9.282 görüntülenme · 74 yanıt
yagmur_damlasi, post: 861158, member: 52231arkadasim sana bir cif sozum var senle bulusmak sobet yapmak isterim istersen tanisip islamiyeten konusa biliriz abla sana abla diyorum cunku 12 yasindayim ok allaha emanet ol byy

eY sEvGiLi, post: 861192, member: 77129selamun aleykum abla;
rabbim bizede gönülden cümleler kurmayı nasip eder birgün inşALLAH..
İŞİN İLGİNÇ YANI NE BILIYOMUSUN ABLACIM SENIN BU YAZINI BU GUN BEN BASKA BİR FORUMDA DAHA GÖRDÜM BEGENILMIS ALINMIS ANLADIGIM KADARIYLA.:)
Hasıl ı Kelam, post: 861153, member: 52231Anlamadılar….anlamasınlar
Can ayazda başım önde.
Tut ellerimden efendim,
(d)üşüyorum..
Yüreğinize sağlık...
İŞİN İLGİNÇ YANI NE BILIYOMUSUN ABLACIM SENIN BU YAZINI BU GUN BEN BASKA BİR FORUMDA DAHA GÖRDÜM BEGENILMIS ALINMIS ANLADIGIM KADARIYLA.:)
s.s.s, post: 861242, member: 58965s.a kardeşim,
sanırım bugün yorucu bir gün geçirdiniz,daha 1 saat önce benim yanımda taslağı hazırlanmış,düzenlenmiş ve kelimesi kelimesine aminenur kardeşimize ait olan bu güzel paylaşımı başka yerde görmeniz imkansız.
selametle...
Nevin_1982, post: 861163, member: 91688selamun aleykum amineciğim.tekrardan yüreğine sağlık.Rabbim bu güzellikleri yüreğinden eksiltmesin arttırsın.Kalemin O'nun için çarpsın inşallahu teala.Allaha emanetimsin.
yalniz_yolcu, post: 861183, member: 69957Tut ellerimden efendim.. birkez olsun.. (d)üşüyorum..
saolasin kardesim çok güzeldi.....
gölgezen, post: 861267, member: 91426S.a yüregine saglık kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45756-d-usuyorum-efendim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.