3 gün oldu dostar....
2.990 görüntülenme · 18 yanıt
münüse yalman, post: 859865, member: 85236biliyorum çoğunuz için önemsiz olabilir ama benim için çok önemli olan bir haberi vermek istedim sizlere.uzun bir aradan sonra namaza yeniden başladım. inşallah. bu son başlayışım olurda hiç bırakmam..kendimi çok mutlu hissediyorum.sanki yaşamım düzene girdi.. yada bana öyle geliyo...
maşaAllah...
inşaAllah aynı çoşkuyla,mutlulukla devam edersiniz.
Darısı yüreğinde aynı mutluluğu hissedemiyenlerin,namazlarını aksatanların başına..
selametle kalın :)
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Kulluğun en güzel ibadeti NAMAZ .
Ne mutlu ki bu lezzeti tatmışsınız.
Rabbimiz , ibadetinizin daim olmasını nasip etsin.
Allaha emanet olun.
KAİNATTA İLK HAKİKAT İMAN , İKİNCİSİ İSE NAMAZ ' DIR...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Selamünaleykum...
münüse yalman, post: 859865, member: 85236biliyorum çoğunuz için önemsiz olabilir ama benim için çok önemli olan bir haberi vermek istedim sizlere.uzun bir aradan sonra namaza yeniden başladım. inşallah. bu son başlayışım olurda hiç bırakmam..kendimi çok mutlu hissediyorum.sanki yaşamım düzene girdi.. yada bana öyle geliyo...
Aynen onun gibi manen de ibadetlere muhtacız kardeşim...
Allah CC. daim etsin inşallah...
İbadette de sabır gerekiyor...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
s.a kardeşim cok doğru söylüyosun namaz gerçekten ruhun ilacı rabbim ibadetlerimizi eksiksiz yapanlarlardan etsin...
Rabbim daim etsin inş...:a12::a12::a12:
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
İmandan sonra İslam’ın en önemli esaslarından biri olan namaz, Allah’a şükranda bulunmanın en güzel ifadesidir. Namaz beş vakit olarak inananlar üzerine farz kılınmıştır. Namaz imandan sonra İslam’ın en önemli esaslarından biridir. Bu konuda Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur
“İslam beş temel üzerine kurulmuştur. Allah’tan başka ilah olmadığına ve Hz. Muhammed’in O’nun kulu ve Rasulü olduğuna şahadet etmek, namaz kılmak, zekat vermek, haccetmek ve Ramazan orucunu tutmaktır.”
ALLAH celle celaluh bu hak yolda sizi ve cümlemizi daim etsin sabit kılsın inşaALLAH.Selametle kalınız.
çok güzel bir haber.RABBİM yolundan hiç ayırmasın inşallah.Namaz bambaşka bir huzur .gerçekten insanın yaşamı düzene giriyor.ALLAHA emanet olun.
Onunla yapılır Allah’a niyaz.
Hem sevabı çoktur, hem de ucuzdur,
Kılmayan huzursuz, hem de nursuzdur.
*Kur’an-ı Kerimde Allah emreder:
Günde beş vakite bir saat yeter..
Yirmi saatten yalnız birini,
Hakk’a vermeyene insan denir mi?...
*Namaz kılanın rahattır canı,
Devamlı parlar anın îmanı
ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM ,RABBİM DAİMİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH, RABBİM BİZLERİ HAK YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45664-3-gun-oldu-dostar · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dil lal oldu, gönül hicrana gark oldu! Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- BU gÜN YerLEŞtirLER BeLLİ OLDU..bizim zamanımızda ÖSS idi, şimdi ise YGS ve LYS oldu. Üniversiteler 36 cevap
- Endonezya nasıl Müslüman oldu? Dini Hikayeler 4 cevap
- hiç bu kadar korktunuz oldu mu? Resimler 25 cevap
- Böyle bi derdiniz oldu mu hiç??? Gündem 16 cevap
- Burayada Uğramak Nasip Oldu.. Tanışma Köşesi 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.