hiç bu kadar korktunuz oldu mu?
2.296 görüntülenme · 25 yanıt
RE: hiç bu kadar korktunuz oldu mu?
:(:(:( Allah-u teala kafirlerin planladıklarını kendi başlarına çevirsin......Amin...:(:(:(
:(:(:( Allah-u teala kafirlerin planladıklarını kendi başlarına çevirsin......Amin...:(:(:(
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
AMİN KARDEŞİM...DUA İLE....
muraddd yazdı:
yazık bu insanlara yaa EYY yüce RABBİM SEN yardım eyle ne olur sen yardım eyle...resülün
ve sadatın himmetiyle....kardeşim ellerine sağlık ayrıca..
AMİN KARDEŞİM...DUA İLE....
SELAMUN ALEYKÜM...:(:(:(NE DİYEBİLİRİM...BU KADAR KORKTUĞUMUZ OLMAMIŞTIR HİÇBİRİMİZİN...RABBİM BU KORKUYU KİMSEYE YAŞATMASIN...YAŞAYANLARINDA YAR VE YARDIMCISI OLSUN...SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM...
SELAMUN ALEYKÜM...:(:(:(NE DİYEBİLİRİM...BU KADAR KORKTUĞUMUZ OLMAMIŞTIR HİÇBİRİMİZİN...RABBİM BU KORKUYU KİMSEYE YAŞATMASIN...YAŞAYANLARINDA YAR VE YARDIMCISI OLSUN...SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM...
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.RABBİM KİMSELERE YAŞATMASIN AMİN...
ireme yazdı:
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.RABBİM KİMSELERE YAŞATMASIN AMİN...
YARABBİ BUTÜN DÜNYADAKİ MUSLÜMANLARI SANA İNANMAYANLARIN ŞERRİNDEN KOTÜLÜGÜNDEN KURMUŞ OLDUGU TUZAKTAN KORU VE YAPACAKLARINI KENDİ BAŞINA CEVİR AMİN AMİN AMİN
YARABBİ BUTÜN DÜNYADAKİ MUSLÜMANLARI SANA İNANMAYANLARIN ŞERRİNDEN KOTÜLÜGÜNDEN KURMUŞ OLDUGU TUZAKTAN KORU VE YAPACAKLARINI KENDİ BAŞINA CEVİR AMİN AMİN AMİN
B)ALLAHIM BÜGÜNÜN HORMETİNE SANA İNANANLARA YARDIM EYLE AMİN AMİN AN
B)ALLAHIM BÜGÜNÜN HORMETİNE SANA İNANANLARA YARDIM EYLE AMİN AMİN AN
Amin...:(
Amin...:(
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13177-hic-bu-kadar-korktunuz-oldu-mu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.