Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
8.605 görüntülenme · 103 yanıt
>AYLİN<selamün aleyküm ayse ablam.inan dün aklımdan sen gectin gec bir saatti siteye girip yazıcaktım ksımet olmadı..cok sevindim cok şükür rabbim hep birlikte mutlu etsin ablam sizi.bebgimize kocamannnnn bir öpücük inşa-ALLAH bende..gözünüz aydın olsun sitemizin minik mücahidi hoşgeldii....
Nur_u Secdeselamün aleyküm güzel kardeşim.çok sevindim.analı babalı büyütmeyi,hayırlı ,imanlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.maşallah küçük mücahidimize;)adı güzel Muhammed.selametle kardeşim..
ayşe-ranaAllah razı olsun canım.zaman zaman giriyorum ama çok az kalıyorum.siteye hasret kaldım desem yalan olmaz.ilk kez bugün fazla kalabildim.Allah sana da her iki dünyada da güzellikler nasip etsin.hep yüzün gülsün inşaallah.
>AYLİN<tüm müslüman gercek mümin kardeşlerimizinde inşa-ALLAH..ne güzel mis gibi kokardır o şimdi cennet kokusu vardır teninde..melektir ya o gül yüzünde hep güller acar..rabbim her daim melek gibi bi evlat olmayı nasip etsin ona..cennet kokusu üstünden hiç xıkmasın abla..tekrar gözün aydın olsun..
nevin_70Selamun Aleykum, Rabbim sizi bebeginize bebeginizi size hayirli kilsin,insallah saglikli mutlu bir hayat surersiniz,Amin.
ayşe-ranaAMİN AMİN AMİN,Allah razı olsun canım.batan güneşin açtığı konuya girdim az önce çok üzüldüm minik bebeciğe.Rabbim tüm şifa bekleyenlere şafi isminin tecellisini göstersin inşaallah.yürekten cümle hastalarımız için istiyorum Rabbim'den
benim bebişime de burdan bir hanım bakacak sonra.senden onun adına dua istiyorum,sıkıntısız olarak büyümesi için.
>AYLİN<abla dua ederim elbette cennet kokuluma.ama bir hanım bakacak kısmını anlamdım:( inşa-ALLAH girdiginde yazarsan okur aydınlanırım..
ayşe-ranaben 3 ay sonra işe başlıyorum kısmetse.şu an yeni bir bayan geliyor hem bana yardım ediyor,sonrasında da bebişe bakacak.evim işyerimin karşısında.günde bir kaç kez gelme şansım var.
yine de insan tedirgin oluyor.sorunsuz bir şekilde büyümesini arzu ediyorum.inşaallah.bu arada bugün pek rahatsız ablası.
ayşe-ranakarnı ağrıyor.öyle acıklı ağlıyor ki insan kıyamıyor.şu an kucağımda gaz ilacını aldı,uyuyor.bugün çok rahatsız,gece nasıl olur Allah bilir.ablası biraz okur musun ona,ağrıları için.
mahserisitede yeni sayırlm yeni yeni olkuyorum.baştan sona okudumda.ne güzel bir kardeşlik.öncelikle rabbim hayırlı ömürler versn bebeğinizede sizede.razı olana dek yaşatsn hepimizi.onlar bizlern ahiret sermayesi.umaraım bu güzelliği bizlerde yaşarız.anne olmak cennetleri ayağının altına serilmek ne güzel olsa gerek:(
Enes_BilalSELAMUNALEYKUM
Dualarımız inşallah sizinledir kardeşim...ALLAH cc. yar ve yardımcınız olsun..Hiç korkmana gerek yok ALLAH cc. izniyle sapa sağlam çıkaçaksınız ameliyattan....siz sadece tam teslimiyet yapın yeter inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45626-4-araliktaki-ameliyatim-icin-dualariniza-ihtiyacim-var · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.