dar agacında asılmadan önce iki rekat namaz kılan efendimize selam gönderen sahabe kimdir
soruları bilenlere ödül var
1.760 görüntülenme · 14 yanıt
evet arkadaşlar islam tarihi ile ilgili hertürlü sorular sorarak bilgilerimizi genişletelim bilen kişiye ödül verelim bilen kişi bir sonraki soruyu sorsun ödülü versin önce ben soruya başlıyayım
dar agacında asılmadan önce iki rekat namaz kılan efendimize selam gönderen sahabe kimdir
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Aaaa geçen gün dinlemiştim unuttum,hatta Peygamber efendimiz o esnada sohbetteymiş ve selamı sesli bi şekilde almış sanırım demi ... :(
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
zunnun_u_misrievet kardeşim dogru kopyada cek istersen sonucta ögrenmek için yapıyoz yarışmayı
Hatırlayamadım ya nerde dinlediğimi de kopya çekcem ama :a17:
Neyse ödül bana değil galiba,bi bilen çıkan herhalde şimdi...:(
HUBEYB BİN ADİY "radiyallahu anh"
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
hz Hubeyb bin Adiy r.a bu soruyu gecelim
islamın ilk ögretmeni bedirde şehit düşen kefeni bile olmayan büyük sahabe kimdir
islamın ilk ögretmeni bedirde şehit düşen kefeni bile olmayan büyük sahabe kimdir
smmmtuba kardeşim soru sormamışsın tbr ler dogru cevap verdin ödülün bu büyük sahabeye 3 ihlas 1 fatiha oku
zunnun_u_misrismmmtuba kardeşim soru sormamışsın tbr ler dogru cevap verdin ödülün bu büyük sahabeye 3 ihlas 1 fatiha oku
Allahü teala, vasıl eylesin inşaallahü teala. Amin.
soru:Peygamberimize gelerek benimle 'ey yahudi kızı yahudi!' diye alay ediyorlar diyor efendimizde onlara'neden babam Harun,amcam Musa,zevcim de Muhammed demedin?' dediği hanım sahabe kimdir?
Bilen 3 ihlas ve fatiha okusun yine..
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
smmmtubaAllahü teala, vasıl eylesin inşaallahü teala. Amin.
soru:Peygamberimize gelerek benimle 'ey yahudi kızı yahudi!' diye alay ediyorlar diyor efendimizde onlara'neden babam Harun,amcam Musa,zevcim de Muhammed demedin?' dediği hanım sahabe kimdir?
Bilen 3 ihlas ve fatiha okusun yine..
safiye annemiz...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
dogru kardeşim tbr ler ödülün 10 salavat
bilenler soru sorarsa daha güzel devam ederiz
Peygamber efendimizin halası olan Hz. Safiyye’nin oğludur. İlk Müslümanlardandır. Cennetle müjdelenen on kişiden biridir. kimdir bu sahabe ?
bilenler soru sorarsa daha güzel devam ederiz
Peygamber efendimizin halası olan Hz. Safiyye’nin oğludur. İlk Müslümanlardandır. Cennetle müjdelenen on kişiden biridir. kimdir bu sahabe ?
>AYLİN<safiye annemiz...
evet doğru.
devam edelim inşallah daha degişik sorularda sorulabilir islam alimlerinden filan aylin kardeşim
bunu açtık kardeşim o baya eskimiş ama siz bilirsiniz soruyu bilene ödüllü yaparsak daha güzel olur
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45595-sorulari-bilenlere-odul-var · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ...Sınav soruları...Hayat soruları... Kuran-ı Kerim 20 cevap
- Arkadaşlar şu soruları cevaplarmısınz(ateist soruları) Dini sohbet 22 cevap
- ANNE SEVGİSİNİ BİLENLERE Nasihatler 15 cevap
- Fatih tekin in ödül aldiği eserlerden biri rock tarzi muhammed mustafa s.a.v izleyin Dini Filmler 5 cevap
- SON 50 YILIN ÖDÜL ALAN FOTOĞRAFLARI... Resimler 112 cevap
- Suç işleyen çocuğunuza ödül verin! İslam'da Aile Hayatı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.