Fatih tekin in ödül aldiği eserlerden biri rock tarzi muhammed mustafa s.a.v izleyin
1.472 görüntülenme · 5 yanıt
est kardeş yanlış anlamam aslıdna araştımalarımda islamiyette müziğin yerinin olamdığını biliyorum çünkü boş iş gelip gecicidir bir anlıktır müzik lakin yıllarca bize arabesk eserlrin sözlerinid eğiştirip ilahi diye ezgi diye yutturanlarıda unutmadık hallay havası gibi ilahi mzikler oynak oynak birkere bunların yeri yok ama islami camia kendi eliyle destekliyor birşey diyemem ben FATİH TEKİN adlı sanatcının eserlerini beğendim paylaşmak istedim selam ve dua olsun selamtke kardeş
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42499-fatih-tekin-in-odul-aldigi-eserlerden-biri-rock-tarzi-muhammed-mustafa-s-a-v-izleyin · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Fatih tekin in 2007-2008 melaknkolik ve rock tarzi ezgi ve ilahileri full indir İlahiler ve Ezgiler 9 cevap
- Kabe Imaminin Ceza Aldiği Dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- BİZ ANADOLUYUZ BİZ KARDEŞİZ - HAREKETLİ FATİH TEKİN 2009 SÜPER OLMUŞ video Dini Filmler 4 cevap
- Fatih TEKİN -KAHROL İSRAİL KAHROL AMERİKA (YENİ) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 2 cevap
- Fatih Tekin-Muhammed s.a.v şiiri ağlamaya dayanamam diyen dinlemesin Lütfen İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- MUHAMMED s.a.v ADLI ESER YILIN ESERİ SECİLDİ AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL FATİH TEKİN DEN Dini Filmler 30 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.