SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin)

1.353.591 görüntülenme · 21.355 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...Ve Rahmetullahi...Ve Berakâtühu..

deniz yıldızıve aleyküm selam

esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

bir_umut, post: 1318949, member: 98391Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Es-selamüaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü

:)

Allah Celle Celalühu Razı Olsun İnşallah...
Hayırlı ve Bereketli Ramazanlar...

ES-SELAMÛ ALEYKUM...
Ve Rahmetullahi ve Berâkatühü...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
mavci

mavci 🛡

gülnisa, post: 1318969, member: 69715Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü

ES-SELAMÛ ALEYKUM...
.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

gülsengülVe Aleykümselam canım kardeşim ve değerli abim
Amin inşaALLAH bu güzel yürekten duaları Rabbim kabul eylesin. Hepimizi islam ahlakıyla ahlaklanmayı, huzur içinde sağlıklı bir hayat yaşamayı ve ahirete iman ile gitmeyi nasip eylesin..Amin..
Allaha emanet olunuz..işlerinizde kolaylıklar diliyorum..
Selam ve dua ile..

Amin Selam Aleyküm canım benim hayırlı geceler Allah'ın selamı ve bereket hepimizin üzerine olsun bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul edilen kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah kolaylıklar vesin Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

selamün aleyküm güzel ailem .cumamız mübarek olsun
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Esselamüaleykum güzel kardeşlerim. Hepimiz için hayırlı bereketli cumalar diliyorum rabbimizden.

gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

leyla-1Amin Selam Aleyküm canım benim hayırlı geceler Allah'ın selamı ve bereket hepimizin üzerine olsun bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul edilen kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah kolaylıklar vesin Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

AMİN..

serap8191selamün aleyküm güzel ailem .cumamız mübarek olsun

TakeOneEsselamüaleykum güzel kardeşlerim. Hepimiz için hayırlı bereketli cumalar diliyorum rabbimizden.

Amin inşaALLAh kardeşlerim Rabbim razı olsun cümlenizden inşaALLAH yürekten samimiyetle yapılan bu güzel dualrımızın kabulunu diliyorum Allahımdan..
Hayırlı ve bereketli cumalar olsun..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..
serap8191

serap8191

gülsengülVe Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin inşaALLAh kardeşlerim Rabbim razı olsun cümlenizden inşaALLAH yürekten samimiyetle yapılan bu güzel dualrımızın kabulunu diliyorum Allahımdan..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

amin gülsengül kardeşim.ALLAHA emanet olun
serap8191

serap8191

selamün aleyküm kardeşlerim.tüm mutluluklar bu güzel aile ve bu güzel insanlarla birlikte olsun inşallah.ALLAHA emanet olun
leyla-1

leyla-1 🛡

serap8191selamün aleyküm güzel ailem .cumamız mübarek olsun

TakeOneEsselamüaleykum güzel kardeşlerim. Hepimiz için hayırlı bereketli cumalar diliyorum rabbimizden.

gülsengülVe Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

serap8191, post: 1319303, member: 83423amin gülsengül kardeşim.ALLAHA emanet olun

serap8191selamün aleyküm kardeşlerim.tüm mutluluklar bu güzel aile ve bu güzel insanlarla birlikte olsun inşallah.ALLAHA emanet olun

Selam Aleyküm canım ailem Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim bütün güzellikler sizin aileniz ve sevdiklerinizle olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

AMİN..
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
gülsengül

gülsengül

leyla-1Selam Aleyküm canım ailem Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim bütün güzellikler sizin aileniz ve sevdiklerinizle olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

AMİN..

Amin canım kardeşim Rabbim razı olsun yüreğine sağlık..
Herşey gönlünüzce olsun inşaALLAH... işlerinizde kolaylıkalr dilerim..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
leyla-1

leyla-1 🛡

gülsengül Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin canım kardeşim Rabbim razı olsun yüreğine sağlık..
Herşey gönlünüzce olsun inşaALLAH... işlerinizde kolaylıkalr dilerim..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...

Amin Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim inşallah. Allah razı olsun hepinizden Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler hayırlı kandiller..
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Selam Aleyküm canım kardeşlerim Kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşey gönlünüzce olsun.

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Amin
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
gülsengül

gülsengül

leyla-1Amin Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim inşallah. Allah razı olsun hepinizden Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler hayırlı kandiller..

leyla-1Selam Aleyküm canım kardeşlerim Kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşey gönlünüzce olsun.

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Amin

Amin Amin Amin inşaALLAH canım kardeşim Rabbim sizden razı ve hoşnut olsun. Yürekten ve samimiyetle yapmış olduğun bu güzel duaların Rabbimiz katında kabul ve makbul olması duasıyla herşey gönlünce olsun inşaALLAH..
O kadar güzel dualar yazıyorsun ki diyecek söz bulamıyorum sadece canı gönülden Amin diyorum ve cümle duaların senin ve sevdiklerin içinde olsun inşaALLAH..Amin.
Allaha emanet ol canım kardeşim
Hayırlı ve bereketli bir gün olması duasıyla..
selam ve baki dualarımlar..
mavci

mavci 🛡

leyla-1Selam Aleyküm canım kardeşlerim Kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.

Aminnn...

AMİN..
.
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

mavci

mavci 🛡

arzu74, post: 1319885, member: 98391Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü

ES-SELAMÛ ALEYKUM...
.
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

hayırlı günler :)
mavci

mavci 🛡

bir_umut, post: 1319892, member: 98391Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü

hayırlı günler :)

ES-SELAMÛ ALEYKUM...
.
güllerinengüzeli

güllerinengüzeli

Kıdemli Üye · 127 mesaj

Es-Selamu Aleykum
ve rahmetullah ve berakatühü
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.