Es selamu aleykum. Hayırlı ve berkeketli bir gün diliyorum. Hepiniz için Cenabı Rahmandan rahmet ve hayır diliyorum. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Allaha emanet olunuz.
Saygı, sevgi ve dua ile...
1.353.580 görüntülenme · 21.355 yanıt
gülsengülVe Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Es-selamüaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
gülsengülVe Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
ibra, post: 1317714, member: 42919Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Su-EdaVe Aleyküm selam ve Rahmetullah-esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah
Yağmur damlaları gibi bereketli zemzem suyu kadar tatlı Hayırlı iftarlar:H
serap8191selamün aleyküm canım ailem.şükür kavuştum yine sizlere .şu bilgisayarım başıma bela oldu sürekli tamire gidiyor.ALLAHA emanet olun canım ailem.
gülsengülVe aleykümselam güzel kardeşim çok şükür..
Rabbim yardımcınız olsun..
Allaha eamnet olunuz
selam ve dua ile..
TakeOneve aleykümselam güzel kardeşimlerim.
Es selamu aleykum. Hayırlı ve berkeketli bir gün diliyorum. Hepiniz için Cenabı Rahmandan rahmet ve hayır diliyorum. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Allaha emanet olunuz.
Saygı, sevgi ve dua ile...
leyla-1Amin
Selam Aleyküm canım ailem benim sizleri çok seviyorum Allah bol berketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlısını güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak doğrudan cennetine giren kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
gülsengül, post: 1318120, member: 96287Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Hayırlı ve bereketli bir hafta olması duasıyla..
Çalışanlara kolay gelsin..
30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun...
gülsengülVe Aleykümselam canım benim Amin İnşaALLAH Rabbim razı olsun bu güzel yürekten dualarınız için..
Cümle dualar sizin içinde olsun inşaALLAH..Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Gerçekten çok güzel bir aileyiz burada Rabbim bozmasın..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..
leyla-1Amin
Selam Aleyküm canım ailem benim sizleri çok seviyorum Allah bol berketli hayırlı günler hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlısını güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak doğrudan cennetine giren kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
gulum.se, post: 1318130, member: 103783ve aleyküm selam rahmatullahi ve berakatühü....
selamün aleyküm rahmatullahi ve berakatühü...
hayırlı ve berektli bir hafta geçirmrmiz duasıyla. inşallah...
kalbiminurlandır, post: 1318176, member: 54443vealeykum selam elmascım...mustafa abi sizden bir ricamız var. benim "yüreğinizden taşan sözler" isimli konum ve tek_dileğimin "bir söz söyle ibret olsun hepimize" isimli konusunu birleştirebilirmiyiz?selamunaleykum :H
gula islamve aleyna aleyküm selam rahmatullahi ve berakatühü....
esselamün aleyküm ve rahmatullahi ve berakatühü...
hayırlı ve berektli bir hafta geçirmemiz duasıyla. inşallah...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
gula islamve aleyna aleyküm selam rahmatullahi ve berakatühü....
esselamün aleyküm ve rahmatullahi ve berakatühü...
hayırlı ve berektli bir hafta geçirmemiz duasıyla. inşallah...
ibrave aleyküm selam rahmatullahi ve berakatühü....
Es-selamün aleyküm rahmatullahi ve berakatühü...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45517-selam-i-yayalim-allah-rizasi-icin · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.