2 Aylık bebek hamile kaldı !

3.265 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.

Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia?nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad?da ameliyata alınan Nazia?nın karnından bebekler operasyonla alındı.
abı_hayat

abı_hayat

................:a40::a40::a40::a40:............
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:a23: :a23: :a23: gerçekten çok ilginçmiş....

Rabbimin hikmeti....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
abı_hayat

abı_hayat

Peçeli-Bülbül:a23: :a23: :a23: gerçekten çok ilginçmiş....

Rabbimin hikmeti....

daha neler göricez acaba?
huzur sokağı

huzur sokağı

Aktif Üye · 60 mesaj

o nasıl oluo anlam veremedim....
abı_hayat

abı_hayat

huzur sokağıo nasıl oluo anlam veremedim....

inanması güç, fakat olmuş...
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

evet gerçekten de çok ilginç inanılır gibi değil ama Rabbim isterdse herşey olur
kerim yigit

kerim yigit

Üye · 39 mesaj

arkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:
abı_hayat

abı_hayat

nurışığıevet gerçekten de çok ilginç inanılır gibi değil ama Rabbim isterdse herşey olur

...............:a15::a15::a15:.............
abı_hayat

abı_hayat

kerim yigitarkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:

..............:a40:..........
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Benim kafam karıştı hamileyken üçüzlere doğum yapıyor tek bebek peki bebeğin için ikiniz varsa o ikizlerde baya bi bebek olması gerekir ve bebeğin içinde iki tane bebek pes yanii acaba hamileliğin ilerki aylarında yani 7 - 8 aylıkken mi bu olay olmuş ay kafam çok karıştı...
efendi_33

efendi_33

Üye · 21 mesaj

hikmetinden sual olunmaz...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

kerim yigitarkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:

Vay bee :a23:
abı_hayat

abı_hayat

rüyam3Benim kafam karıştı hamileyken üçüzlere doğum yapıyor tek bebek peki bebeğin için ikiniz varsa o ikizlerde baya bi bebek olması gerekir ve bebeğin içinde iki tane bebek pes yanii acaba hamileliğin ilerki aylarında yani 7 - 8 aylıkken mi bu olay olmuş ay kafam çok karıştı...

..........:a42::a42::a42:............
abı_hayat

abı_hayat

efendi_33hikmetinden sual olunmaz...

............:evet...........
abı_hayat

abı_hayat

rüyam3Vay bee :a23:

........:a12::a12::a12:............
Paylaş: