Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia?nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad?da ameliyata alınan Nazia?nın karnından bebekler operasyonla alındı.
2 Aylık bebek hamile kaldı !
3.265 görüntülenme · 15 yanıt
Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.
Pakistan?da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia?nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad?da ameliyata alınan Nazia?nın karnından bebekler operasyonla alındı.
:a23: :a23: :a23: gerçekten çok ilginçmiş....
Rabbimin hikmeti....
Rabbimin hikmeti....
arkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:
kerim yigitarkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:
..............:a40:..........
Benim kafam karıştı hamileyken üçüzlere doğum yapıyor tek bebek peki bebeğin için ikiniz varsa o ikizlerde baya bi bebek olması gerekir ve bebeğin içinde iki tane bebek pes yanii acaba hamileliğin ilerki aylarında yani 7 - 8 aylıkken mi bu olay olmuş ay kafam çok karıştı...
kerim yigitarkadslar bıldıgım kadarıyla daha dogrusu anladıgım kadrıyla bebekler ucuzmus ama anne karnında gelısememısler ve bebekler ıcııce gırmıs tıpda adı var ama ben bılmıyorum...daha oncede 70 yaslarında bır kadın 50 yıl sonra hamıle oldugunu anlıyor ama kadın hamıleyken kadının bundan haberi yok tabı bebek kadının karnında öluyor karın agrısıyla dok. gıttıgınde hamıle oldugunu soyluyorlar tabı kadın sok o anda bebegı amelıyatla alıyorlar tabı bı et parcası ve tas halınde cok acayıp... ama tabı Rabbımızden habersız yaprak bıle kıpırdamaz daha neler duyucaz :a30::a30::a40:
Vay bee :a23:
rüyam3Benim kafam karıştı hamileyken üçüzlere doğum yapıyor tek bebek peki bebeğin için ikiniz varsa o ikizlerde baya bi bebek olması gerekir ve bebeğin içinde iki tane bebek pes yanii acaba hamileliğin ilerki aylarında yani 7 - 8 aylıkken mi bu olay olmuş ay kafam çok karıştı...
..........:a42::a42::a42:............
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45490-2-aylik-bebek-hamile-kaldi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 7 aylık dünyaya gelen Demir bebek için dualarınızı bekliyoruz Dua Bölümü 27 cevap
- 2 aylık bebek resmi çekilince kör oldu Sağlık ve Yaşam 12 cevap
- “BARBIE BEBEK” İLE MÜSLÜMAN BEBEK Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Hamile kişinin okuması gerekenler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- dünyanın sonu geldi!!!Hamile adam 3 Haziran'da doğuruyor Boykot 39 cevap
- Bin aylık müjdeyle gelen gece! Kadir Gecesi 31 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.