Osmanlı Tuğrası ve Sembollerin Anlamları..
13.043 görüntülenme · 54 yanıt
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)
paylaşım için teşekkürler.bu bilgilerimizi ara ara tazeleye ihtiyacımız oluyor.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ___NE BU DÖVME,NE BU İMAJ,NE BU KOT MERAKIN? ___DEĞİLMİ Kİ SEN DE FATİH İN İSTANBUL U FETHETTİĞİ YAŞTASIN.((ALLAH CC AKIBETİMİZİ HAYIR EYLESİN)) SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..
paylaşım için teşekkürler.bu bilgilerimizi ara ara tazeleye ihtiyacımız oluyor.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ___NE BU DÖVME,NE BU İMAJ,NE BU KOT MERAKIN? ___DEĞİLMİ Kİ SEN DE FATİH İN İSTANBUL U FETHETTİĞİ YAŞTASIN.((ALLAH CC AKIBETİMİZİ HAYIR EYLESİN)) SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdespaylaşım için teşekkürler.bu bilgilerimizi ara ara tazeleye ihtiyacımız oluyor.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ___NE BU DÖVME,NE BU İMAJ,NE BU KOT MERAKIN? ___DEĞİLMİ Kİ SEN DE FATİH İN İSTANBUL U FETHETTİĞİ YAŞTASIN.((ALLAH CC AKIBETİMİZİ HAYIR EYLESİN)) SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..
Katkınız için teşekkürler.. Bir çoğumuz da onun yaşını geçtik ama neler peşindeyiz neler.. Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah.. selametle..
osmanlı hilafetini yıktılar ve cunhuriyeti getirdiler.batılaşmak islamdan çıkmak adına yapmadıkları kalmadı:(yapmadıkları rezillik kalmadı.önce edebi yok ettiler.sonrası zaten çorap sökügü gibi geldi.ama hala inanıyorum ben.osmanlının izleri var bu toplumda o ruh yok olmadı olmuycakta.....
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
siyah peçe, post: 867770, member: 80887osmanlı hilafetini yıktılar ve cunhuriyeti getirdiler.batılaşmak islamdan çıkmak adına yapmadıkları kalmadı:(yapmadıkları rezillik kalmadı.önce edebi yok ettiler.sonrası zaten çorap sökügü gibi geldi.ama hala inanıyorum ben.osmanlının izleri var bu toplumda o ruh yok olmadı olmuycakta.....
Osmanlı izleri Kesinlikle bir anda yok olamaz ama çok zayıflattılar.. Çok değil 150-200 sene öncesinden bir padişah gelse şuanki vaziyetimizden dolayı buraları tanıyamaz.. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..
Kahramankentli, post: 868627, member: 16903Emeklerinize sağlık çok güzel ve faydalı bir paylaşım
Allah (cc.) razı olsun
Amin inşallah.. Değerli yorumunuz için teşekkürler.. Allah celle celalüh sizden de razı olsun.. Selametle inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45374-osmanli-tugrasi-ve-sembollerin-anlamlari · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.