ElifBa - Esad Hocaefendi'nin sesinden

1.846 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Allah celle celalüh kendisinden razı olsun...
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Çocuklarımıza,kardeşlerimize,yeğenlerimize elimizden geldiği kadarıyla bütün ufaklıklara ve bilmeyen büyük kardeşlerimize,sevgiyle Kuran ı Kerim okumayı öğretelim...
kartal__13

kartal__13

Yeni Üye · 7 mesaj

yaptığınız hizmet ve paylaşımınızdan istifade ediyor kuran okumayı öğreniyorum ALLAH cc sizden razı olsun.
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

allah razı olsun şeyma kardesim sitede kuran bılmeyen fakat öğrenmek isteyenler var buradan öğrenebılır
kartal__13

kartal__13

Yeni Üye · 7 mesaj

muvafak olmam için dua edin lütfen.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

kartal__13, post: 859179, member: 37970yaptığınız hizmet ve paylaşımınızdan istifade ediyor kuran okumayı öğreniyorum ALLAH cc sizden razı olsun.

kartal__13, post: 859185, member: 73855muvafak olmam için dua edin lütfen.

Selamun Aleykum,

İnanın faydalanmış olmanıza çok sevindim.Yüce Rabbimiz,nasib kısmet etsin,Kuran ı Kerim okumayı öğrenin inşaAllah.Siz azmedip uğraşırsanız Rabbimiz size yardım edecektir inşaAllah.Eğer isterseniz sizin için başka videolar araştıralım,arkadaşlarımız internet ortamında öğrenilebilecek yerler biliyorlarsa tavsiyede bulunsunlar lütfen !

selametle kalın...
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

mervenur1, post: 859184, member: 60957allah razı olsun şeyma kardesim sitede kuran bılmeyen fakat öğrenmek isteyenler var buradan öğrenebılır

Allah celle celalüh razı olacağı işler yapmamızı nasib etsin Mervenur kardeşim.
selametle kal...
kartal__13

kartal__13

Yeni Üye · 7 mesaj

wealeyna aleykum selam rahmetullahi we berekatuhu o dehşetli günde allemlerin rabbinin selameti onun sevgilisi h.z muhammed mustafa s.a.v şefaati üzerinize olsun.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

kartal__13, post: 861425, member: 37970wealeyna aleykum selam rahmetullahi we berekatuhu o dehşetli günde allemlerin rabbinin selameti onun sevgilisi h.z muhammed mustafa s.a.v şefaati üzerinize olsun.

Allah celle celalüh razı olsun,Efendimizn şefaatine nail etsin sizleride inşaALLAH
kartal__13

kartal__13

Yeni Üye · 7 mesaj

salamun aleykum kurban bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder. YÜCE ALLAH CC islam alemine barış` kardeşlik`huzur ve bereket vesilesi etsin.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

kartal__13, post: 863386, member: 77129salamun aleykum kurban bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder. YÜCE ALLAH CC islam alemine barış` kardeşlik`huzur ve bereket vesilesi etsin.

Amin...Teşekkür ederim
İnşaAllah aileniz ve tüm sevdiklerinizle,hayırlı ve güzel bir bayram geçirin.Selametle kalınız...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.