ElifBa - Esad Hocaefendi'nin sesinden
1.846 görüntülenme · 10 yanıt
Çocuklarımıza,kardeşlerimize,yeğenlerimize elimizden geldiği kadarıyla bütün ufaklıklara ve bilmeyen büyük kardeşlerimize,sevgiyle Kuran ı Kerim okumayı öğretelim...
yaptığınız hizmet ve paylaşımınızdan istifade ediyor kuran okumayı öğreniyorum ALLAH cc sizden razı olsun.
kartal__13, post: 859179, member: 37970yaptığınız hizmet ve paylaşımınızdan istifade ediyor kuran okumayı öğreniyorum ALLAH cc sizden razı olsun.
kartal__13, post: 859185, member: 73855muvafak olmam için dua edin lütfen.
Selamun Aleykum,
İnanın faydalanmış olmanıza çok sevindim.Yüce Rabbimiz,nasib kısmet etsin,Kuran ı Kerim okumayı öğrenin inşaAllah.Siz azmedip uğraşırsanız Rabbimiz size yardım edecektir inşaAllah.Eğer isterseniz sizin için başka videolar araştıralım,arkadaşlarımız internet ortamında öğrenilebilecek yerler biliyorlarsa tavsiyede bulunsunlar lütfen !
selametle kalın...
mervenur1, post: 859184, member: 60957allah razı olsun şeyma kardesim sitede kuran bılmeyen fakat öğrenmek isteyenler var buradan öğrenebılır
Allah celle celalüh razı olacağı işler yapmamızı nasib etsin Mervenur kardeşim.
selametle kal...
wealeyna aleykum selam rahmetullahi we berekatuhu o dehşetli günde allemlerin rabbinin selameti onun sevgilisi h.z muhammed mustafa s.a.v şefaati üzerinize olsun.
kartal__13, post: 861425, member: 37970wealeyna aleykum selam rahmetullahi we berekatuhu o dehşetli günde allemlerin rabbinin selameti onun sevgilisi h.z muhammed mustafa s.a.v şefaati üzerinize olsun.
Allah celle celalüh razı olsun,Efendimizn şefaatine nail etsin sizleride inşaALLAH
salamun aleykum kurban bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder. YÜCE ALLAH CC islam alemine barış` kardeşlik`huzur ve bereket vesilesi etsin.
kartal__13, post: 863386, member: 77129salamun aleykum kurban bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder. YÜCE ALLAH CC islam alemine barış` kardeşlik`huzur ve bereket vesilesi etsin.
Amin...Teşekkür ederim
İnşaAllah aileniz ve tüm sevdiklerinizle,hayırlı ve güzel bir bayram geçirin.Selametle kalınız...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45222-elifba-esad-hocaefendi-nin-sesinden · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- M.Esad Çoşan Hocaefendi İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 10 cevap
- Kuran-ı Kerim" full mp3_450 mb_ kabe imamları sesinden İlahiler ve Ezgiler 5 cevap
- Süleyman Hilmi Tunahan Hz. kendi sesinden vaazı İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 6 cevap
- Osman Nuri Topbaş Hocaefendi'den Mesajlar Tasavvûf 19 cevap
- >>>ALİ RAMAZAN DİNÇ HOCAEFENDİ(k.s)(ALEMDAR)<<< İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 2 cevap
- Seyfettin ALKAN Hocaefendi hayat ve ölüm Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.