nasipliden

1.384 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
nasipli

nasipli

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm ben yeni aranıza katıldım büyük imtıhanım var siz mümin kardeşlerimden dua istiyorum eşimle sıkıntılarım var ve beni hiç anlamıyor ve bu giddikçe içinden çıkılmaz hal aldı ve geçenlerde beni dövdü ve ben artık buna tahammül edemıyorum sizden dua beklıyorum dua edın inş selam ve dua ile
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ve aleykum selam kardeşim.Hoşgeldiniz öncelikle allah yar ve yardımcınız olsun.Sabır versin size.Eşinizede akıl fikir...İnşallah sorunlarınız hallolur.Felaha kavuşmanız temennisi ve duası ile.Rahmana emanet olunuzB)
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim hoş geldiniz.RABBİM yar ve yardımcınız olsun RABBİM hayırlı geçimler versin inşaALLAH selametle kardeşim...
gumus_89

gumus_89

Üye · 34 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim, umarım eviniz huzurla dolar, tüm sıkıntılarınız geride kalır,,, dualarım sen ve senin gibi tüm kardeşlerimle inşallah.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

aleykümselam kardeşim
hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun..Allah yardımcın olsun inşaallah sonu hayır olur Rabbim sabır versin...amin
selam ve dua ile kalın...

sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Hoşgeldin kardeşim...
Rabbim yardımcın olsun,huzurlu ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Vealeykümselam, hoşgeldin kardeşim.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz alahım yardımcınız olsun inşallah eşiniz biran önce doğru yolu bulur ve yaptıklarından pişman olur eşiniz için bol bol dua edın selametle
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

aleykum selam kardeşim
Rabbim hayırlar verir inşallah
sizi de eşinizi de inşallah bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtarır
Rabbim en doğru yolu eşinize de gösterir inşallah
selametle kalın....
YARALI KAPL

YARALI KAPL

Kıdemli Üye · 189 mesaj

selamın aleyküm allah yardımcın olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda sıkıntılardan kurtulursun eşin inşallah hatasını anlar mutlu huzurlu ve hayırlı bir yuvaya döner eviniz rabbim çok büyük sabret yuva kurrmak çok zor yıkmak çok kolay allah sabır versin selam ve dua ile allah yar ve yardımcın olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.