nasipliden
1.384 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm ben yeni aranıza katıldım büyük imtıhanım var siz mümin kardeşlerimden dua istiyorum eşimle sıkıntılarım var ve beni hiç anlamıyor ve bu giddikçe içinden çıkılmaz hal aldı ve geçenlerde beni dövdü ve ben artık buna tahammül edemıyorum sizden dua beklıyorum dua edın inş selam ve dua ile
ve aleykum selam kardeşim.Hoşgeldiniz öncelikle allah yar ve yardımcınız olsun.Sabır versin size.Eşinizede akıl fikir...İnşallah sorunlarınız hallolur.Felaha kavuşmanız temennisi ve duası ile.Rahmana emanet olunuzB)

selamun aleyküm kardeşim hoş geldiniz.RABBİM yar ve yardımcınız olsun RABBİM hayırlı geçimler versin inşaALLAH selametle kardeşim...
selamın aleyküm allah yardımcın olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda sıkıntılardan kurtulursun eşin inşallah hatasını anlar mutlu huzurlu ve hayırlı bir yuvaya döner eviniz rabbim çok büyük sabret yuva kurrmak çok zor yıkmak çok kolay allah sabır versin selam ve dua ile allah yar ve yardımcın olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45137-nasipliden · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.