Doğadaki kaktüs çiçekleri
3.263 görüntülenme · 11 yanıt
~selamün aleyküm annem nerdesin hiç görünmüyorsun iymisin annem
cenabı mevlamın işi hiç bellimi olur bu dikenlerin arasında bu nadide çiçekler nasıl hayat buluyor RABBİMİN CC her işi bukadar akıl almaz ve mükemmel hamdolsun alemlerin RABBİ CC olan ALLAHA CC
ellerine sağlık annem selametle kal
cenabı mevlamın işi hiç bellimi olur bu dikenlerin arasında bu nadide çiçekler nasıl hayat buluyor RABBİMİN CC her işi bukadar akıl almaz ve mükemmel hamdolsun alemlerin RABBİ CC olan ALLAHA CC
dinci~selamün aleyküm annem nerdesin hiç görünmüyorsun iymisin annem
Aleykümselam bitanem :a27: iyiyim Allaha şükür bu sıralar pek giremiyorum bana sıra gelmiyor işlerden çocuklardan ne zaman fırsatım olursa günlerde çok kısa bir bakıyorum akşam olmuş

baksana şunların güzelliğine mevlam dikenler içinde ne güzellikler yaratmış işte insanlarda böyle hiç kimseyi hor görmemek lazım A.E.O
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ozlem_27gerçekten çok güzel kaktüs çiçeği resimleri. bu kadar güzellerini görmemiştim...:)

:a21::a21:
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
tevbeYA-HAKDikenlerde güzel olur....

BAZEN BELKİ BİZLERDE BÖYLE DİKENLİ OLUYORUZ AMA İÇİMİZDEKİ ÇİÇEKLERDE BÖYLE AÇIYOR :a15:
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
hafizeAleykümselam bitanem :a27: iyiyim Allaha şükür bu sıralar pek giremiyorum bana sıra gelmiyor işlerden çocuklardan ne zaman fırsatım olursa günlerde çok kısa bir bakıyorum akşam olmuş
baksana şunların güzelliğine mevlam dikenler içinde ne güzellikler yaratmış işte insanlarda böyle hiç kimseyi hor görmemek lazım A.E.O
öyle annem öyle hiç kimseyi kınayıp hor görmemeli biz günahkarız işte
annem RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin varsın bütün gün onlara hizmet edelim
ALLAH CC senden razı olsun emeyine sağlık senin paylaşımların çok özel selametle kal
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45019-dogadaki-kaktus-cicekleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DOĞADAKİ DOKUMA USTALARI(YARATILIŞ SIRRI-2) İslam ve Bilim 17 cevap
- kaktüs deyip geçmeyin Sağlık ve Yaşam 5 cevap
- Kaktüs-çok ilginç Sağlık ve Yaşam 42 cevap
- DUA"Bahçemizde "DUA"Çiçekleri Yetiştirmeye Ne Dersiniz Dua Bölümü 21 cevap
- "DUA" Bahçemizde "DUA" Çiçekleri Yetiştirmeye Ne Dersiniz...??? Peygamberlerimiz 38 cevap
- Ey Sümeyye Ordusunun Kader Çiçekleri ! Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.