kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz?

8.848 görüntülenme · 85 yanıt

Paylaş:
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)
Bi_iznillah

Bi_iznillah

Kıdemli Üye · 299 mesaj

rabbim acil şifalar versin...
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

smmmtuba, post: 875606, member: 77129Allahü teala şifa ihsan eylesin, ben de şifa dualarından okudum. Tez zaman Cenab-ı hak şifa versin inşallahü teala..

selamün aleyküm.amin.ALLAH razı olsun arkadaşımı yalnız bırakmayıp dua ettiğiniz için.ALLAHA emanet olun.
serap8191

serap8191

yunbet, post: 875596, member: 76958allah cc en büyük doktordur o yardımcı olsun inşallah

Selamün aleyküm kardeşim.amin.Evet RABBİM en büyük doktor.o isterse her şey bir anda iyi olur.inşallah tüm hasta kardeşlerim acil şifa bulurlar .ALLAHA emanet olun.
serap8191

serap8191

elanaz 21, post: 875635, member: 85236selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol

aleyküm selam ablam.çok sağol birtanem bu güzel temennilerin için.amin inşallah ablacım tüm hasta kardeşlerimiz bir an önce iyi olsun RABBİMİN izniyle.ALLAHA emanet ol ablacım.
serap8191

serap8191

MyKaBuS, post: 875636, member: 37970Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)

sağolasın ablacım çok sağol.amin ablacım.inşallah ferah kapıları derman bekleyen,sıkıntısı olan herkese açılsın.ALLAHA emanet ol ablacım
serap8191

serap8191

Bi_iznillah, post: 875640, member: 18214rabbim acil şifalar versin...

çok teşekkür ederim.inşallah tüm hasta kardeşlerimin sıkıntıları hafifler ve iyi olurlar ALLAHINDA izniyle.ALLAHA emanet olun.
mehmetankdemir

mehmetankdemir

Üye · 22 mesaj

serap8191

serap8191

mehmetankdemir

selamün aleyküm kardeşim.teşekkür ederim.ALLAHA emanet olun.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.
serap8191

serap8191

nevin_70Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.

birtanecik nevin ablam ne demek.senin o güzel yüreğinle yaptığın duaların yeter .sağolsun ablam.yalnız bırakmadığınız için.iyiki varsınız.iyiki.ALLAHA emanet ol ablacım.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ben 10 tane ayetel kursi okuyorum Rabbim sifa versin insallah, Amin.
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

allh yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin rabbim
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

bende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

ya mucib, post: 883784, member: 87341allh yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin rabbim

Allah razi olsun kardesim, Rabbim kismeyi hastaliga dusuremsin, Rabbim kimseye dermansiz hastalik varmesininsallah,Amin.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

ya mucibbende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur

Allah razi olsun kardesim, Rabbim okudugun her duanin bin katini sana sevap bin katini kardesimize sifa olarak nasip eylesin insallah,Amin.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ben okudum insallah Rabbim sifa versin, Amin. Kardeslerim Allah rizasi icin dua edelim.1 sure okuyalim ne olur. Rabbim okuyan kardeslerimden razi gelsin,hasta kardesimizde sifa versin insallah,Amin.
serap8191

serap8191

nevin_70Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.

melek ablam benim kıyamam ben sana ALLAH bin kere razı olsun.okuduğun duaların tek tek harfleri kadar sevap yazsın ve günahların affolsunablam.çok sağol ablam.birtanesin sen .ALLAHA emanet ol ablam.
serap8191

serap8191

ya mucibbende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur

ALLAH sizdende bin kere razı olsun kardeşim.beni arkadaşımı ve annnesini yalnız bırakmadığınız için.sizinde muradınızı versin.ALLAHA emanet olun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.