kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz?
8.848 görüntülenme · 85 yanıt
smmmtuba, post: 875606, member: 77129Allahü teala şifa ihsan eylesin, ben de şifa dualarından okudum. Tez zaman Cenab-ı hak şifa versin inşallahü teala..
selamün aleyküm.amin.ALLAH razı olsun arkadaşımı yalnız bırakmayıp dua ettiğiniz için.ALLAHA emanet olun.
yunbet, post: 875596, member: 76958allah cc en büyük doktordur o yardımcı olsun inşallah
Selamün aleyküm kardeşim.amin.Evet RABBİM en büyük doktor.o isterse her şey bir anda iyi olur.inşallah tüm hasta kardeşlerim acil şifa bulurlar .ALLAHA emanet olun.
elanaz 21, post: 875635, member: 85236selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol
aleyküm selam ablam.çok sağol birtanem bu güzel temennilerin için.amin inşallah ablacım tüm hasta kardeşlerimiz bir an önce iyi olsun RABBİMİN izniyle.ALLAHA emanet ol ablacım.
MyKaBuS, post: 875636, member: 37970Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)
sağolasın ablacım çok sağol.amin ablacım.inşallah ferah kapıları derman bekleyen,sıkıntısı olan herkese açılsın.ALLAHA emanet ol ablacım
Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.
nevin_70Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.
birtanecik nevin ablam ne demek.senin o güzel yüreğinle yaptığın duaların yeter .sağolsun ablam.yalnız bırakmadığınız için.iyiki varsınız.iyiki.ALLAHA emanet ol ablacım.
ya mucib, post: 883784, member: 87341allh yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin rabbim
Allah razi olsun kardesim, Rabbim kismeyi hastaliga dusuremsin, Rabbim kimseye dermansiz hastalik varmesininsallah,Amin.
nevin_70Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.
melek ablam benim kıyamam ben sana ALLAH bin kere razı olsun.okuduğun duaların tek tek harfleri kadar sevap yazsın ve günahların affolsunablam.çok sağol ablam.birtanesin sen .ALLAHA emanet ol ablam.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45001-kardeslerim-allah-rizasi-icin-yardim-edebilirmisiniz · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.