kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz?

8.848 görüntülenme · 85 yanıt

Paylaş:
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

efsane_kizzallah acil şifalar versin duam bütün hastalar için

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.
ssaatci2

ssaatci2

Yeni Üye · 7 mesaj

serap ne oldu aradınız mı bir yardımı oldumu insallah yol göstermislerdir
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam.ALLAH celle celaluh şifalar versin cümle hasta olan şifa bekleyen kardeşlerimize.

Yeni üye kuralları

madde 9-) Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunamaz, hesap numarası, cep numarası izinsiz verilemez. Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayu üyelik iptal edilir.

konuya lütfen dikkat ediniz.selametle kalınız.
serap8191

serap8191

ssaatci2serap ne oldu aradınız mı bir yardımı oldumu insallah yol göstermislerdir

selamun aleyküm.ALLAH razı olsun kardeş aramaya gerek kalmadı.burda doktorları varmış sürekli gözetimde olduğu.şimdilik gözetime almışlar ilaç vermişler.ama çok sağolun .ALLAH'a emanet olun.
serap8191

serap8191

_KAAN_
aleykümselam.ALLAH celle celaluh şifalar versin cümle hasta olan şifa bekleyen kardeşlerimize.

Yeni üye kuralları

madde 9-) Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunamaz, hesap numarası, cep numarası izinsiz verilemez. Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayu üyelik iptal edilir.

konuya lütfen dikkat ediniz.selametle kalınız.

selamun aleyküm kaan bey.öncelikle kardeşten ALLAH razı olsun. ben yalnızca dua talebinde bulunmuştum tüm kardeşlerimden. ama iyi niyetiyle vermiş telefonu.sanırım kardeşte yeni üye olduğundan bilemedi. bende 9 gün önce kayıt olduğumdan bilemedim.daha dikkatli olması lazımdı tabi iki tarafında .sonuçta yazılıymış kuralda.ama o kardeşte iyi niyetiyle yaptığı için bir problem olmasın onada.sağolun uyarınız ve şifa dileğiniz için.daha dikkatli olunur artık.ALLAH'a emanet olun.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Allah yardımcınız olsun. Cenab-ı hakkın selameti annemisin üzerine olsun.
Acil şifalar versin....

serap8191

serap8191

TakeOneAllah yardımcınız olsun. Cenab-ı hakkın selameti annemisin üzerine olsun.
Acil şifalar versin....

selamun aleyküm.ALLAH razı olsun sizden.şimdi durumu biraz daha iyi.dahada iyi olacak RABBİM'in izniyle.RABBİM hasta olan herkese acil şifalar versin inşallah.ALLAH'a emanet olun.
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allahim acil sifalar versin insallah tum hastalara..
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

kardeşim RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin inşallah ŞAFİ ismi şerifiyle
serap8191

serap8191

cakdocAllahim acil sifalar versin insallah tum hastalara..

selamun aleyküm.amin inşallah RABBİM hasta olan herkese acil şifalar verir.ALLAH'a emanet olun.
serap8191

serap8191

dincikardeşim RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin inşallah ŞAFİ ismi şerifiyle

selamun aleyküm kardeşim.inşallah tüm hastala kardeşlerimiz bir an önce sağlıklarına kavuşurlar RABBİM'in izniyle.ALLAH'a emanet olun.
imported_zeynep_ik

imported_zeynep_ik

Üye · 10 mesaj

rabbim yardımcısı olsun insallah şifa bulur en yakın zamanda sağlığına kavusuruz arkadasınızın annesi ve tüm şifa bekleyen hastalarımız bu mubarek saatte sizin içinde dua ettim......allah kabul etsin
serap8191

serap8191

zeynep_ikrabbim yardımcısı olsun insallah şifa bulur en yakın zamanda sağlığına kavusuruz arkadasınızın annesi ve tüm şifa bekleyen hastalarımız bu mubarek saatte sizin içinde dua ettim......allah kabul etsin

selamun aleyküm kardeşi.ALLAH razı olsun öyle güzel bir saatte dua ettiğiniz için .çok iyi kalplisiniz sağolun.ALLAH sizinde yardımcınız olsun.ALLAH'a emanet olun.
Eftalyasun

Eftalyasun

Mübarek Üye · 539 mesaj

kardeşim bu konunu yeni gördüm.
Allah acil şifalar versin arkadaşına, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Durumunda bir gelişme varmı?
serap8191

serap8191

Eftalyasunkardeşim bu konunu yeni gördüm.
Allah acil şifalar versin arkadaşına, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Durumunda bir gelişme varmı?[/QUOT

canım çok sağolasın.hastaneye gidiyoruz diyordu arkadaşım kontroller için.annesinin yanındada fazla konuşmuyor üzmemek için.bugün konuşacaktık ama malesef kötü grip olmuş kalkıp gelemedi.inşallah konuşabilirse telefonda soracağım yarın.dualarınızı eksik etmeyin yeter canım.inşallah RABBİM bir an önce iyileşmesini nasip etsin tüm hasta kardeşlerimizinde.ALLAHA emanet ol canım.
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm serapcım bende yeni gördüm bu konunu RABBİM acil şifa nasip etsin teyzecimize RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....
serap8191

serap8191

zencefil_1109selamun aleyküm serapcım bende yeni gördüm bu konunu RABBİM acil şifa nasip etsin teyzecimize RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

aleyküm selam özlemcim.inşallah birtanem bir an önce şifa bulsunlarda.onlarda fazla üzülmesinler artık.bende üzülüyorum arkadaşımın canı sıkkınken.sağol birtanemgüzel temennilerin için.ALLAHA emanet ol canım.
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

allah cc en büyük doktordur o yardımcı olsun inşallah
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Allahü teala şifa ihsan eylesin, ben de şifa dualarından okudum. Tez zaman Cenab-ı hak şifa versin inşallahü teala..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.