Sevdiğimiz smile'ler ekliyelim, Arşiv olsun.
101.660 görüntülenme · 1.207 yanıt
küçük-kulselamu aleyküm
arkadaşlar ben bu smileleri msn ime nasıl ekleyebilirim lütfen yazınn...::(:(
küçük-kul lütfen yazın yaaa
Selamun aleyküm kardeşim.
Msn programınızda araçlara tıklayın, açılan menüden ifadelere tıklayın
Açılan pencerede oluştura tıklayın, tekrar pencere açılacak burdanda Resim bul'a tıklayın.
Ve smileleriniz pc nizde nerdeyse ordan seçip yükleyin bu kadar kardeşim.
Allah'a emanet olun.
Msn programınızda araçlara tıklayın, açılan menüden ifadelere tıklayın
Açılan pencerede oluştura tıklayın, tekrar pencere açılacak burdanda Resim bul'a tıklayın.
Ve smileleriniz pc nizde nerdeyse ordan seçip yükleyin bu kadar kardeşim.
Allah'a emanet olun.
arkadaşlar bir sürü smile ekledim burdan lütfen hakkınızı helal edin lütfennnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
küçük-kularkadaşlar bir sürü smile ekledim burdan lütfen hakkınızı helal edin lütfennnnnnnnnn!!!!
Kaç tane eklediysen say kardeşim ona göre parasını alalım.

Helal olsun tabiki, siz kardeşlerimiz için ekliyoruz bu smileleri :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44736-sevdigimiz-smile-ler-ekliyelim-arsiv-olsun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

:D