Sevdiğimiz smile'ler ekliyelim, Arşiv olsun.
101.660 görüntülenme · 1.207 yanıt
cakdocya benim pcde acaba ekledigim smileyler niye harekete etmiyor bi fikri olan varmi? catliyom burdan alamiyorum hic bisi alsamda hareketsiz:(
Tam anlıyamadım kardeşim. Burdan eklediğiniz mi yoksa Msn programından ekledikleriniz mi hareket etmiyor.
Burda eklediğimiz smileleri ben şu an sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğim zaman kaydediyor. Ayrıca kaydederken bakın gif olarak kaydetmesi lazım. Eğer yine Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Yine de olmazsa buradaki sayfayı komple kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz Web sayfasının içinden gif olarak alırsınız.
Yine de olmazsa buradaki sayfayı komple kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz Web sayfasının içinden gif olarak alırsınız.
DeleteBurda eklediğimiz smileleri ben şu an sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğim zaman kaydediyor. Ayrıca kaydederken bakın gif olarak kaydetmesi lazım. Eğer yine Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Allah razi olsun kardesim insaallah olur.. bakalim denicem..
cakdocAllah razi olsun kardesim insaallah olur.. bakalim denicem..
Sizden de Allah razı olsun kardeşim. Ayrıca Web sayfasını kaydederken kaydet demeden önce bakın tek sayfa olarak değilde tam olarak kaydeti seçin. Hayırlı geceler kardeşim.
DeleteBurda eklediğimiz smileleri ben şu an sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğim zaman kaydediyor. Ayrıca kaydederken bakın gif olarak kaydetmesi lazım. Eğer yine Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Kasırga kardeşim bir de burda ki yazdığım gibi denerseniz olacaktır.
Ayrıca eğer yüklemeye çalıştığınız smile gif ise muhakkak gif olarak yükliyecektir.
Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Bit*işlem oalarak kaydediyor....Peki Uzantı ilişkilendirme türleri nereden çıkıyor...
Bit*işlem oalarak kaydediyor....Peki Uzantı ilişkilendirme türleri nereden çıkıyor...
kasirga5274Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Windows Gezginini açın üstteki sekmelerden klasör seçeneklerini bulun ve burdan dosya türleri sekmesini tıklayın.
Buradan da Bmp ve Gif dosya türlerini hangi programlar kullanıyor bakın kardeşim.
Bunları Varsayılan hale getirip bir de öyle deneyin. İnşallah faydası olur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44736-sevdigimiz-smile-ler-ekliyelim-arsiv-olsun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

Ayrıca yine YARDIM - Resim Yükleme konusun da İmageShack programı var bir de onunla yüklemeyi deneyin.

:D