kalbiminurlandırbu kadar mı zor kabul etmesi demişsinya canım...
zor değil... sadece yeri zamanı değil onlar için.
evlenince YAZMA TAKACAĞIM, onların düşüncesi bu.
küçükken ben asla kapanmam diyordum. annem gibi başıma yazma takmam. büyük insan olucam ben derdim. ama şimdi alev alev onun aşkıyla yanıyorum
B)
annemle eskide bir gün kavga etmiştim neden bu işi yapıyorsunuz diye.
ne beni istemeye gelen İSTEDİĞİM GİBİ biri olur ne de sizin verecek olduğunuza ben giderim... şimdi sözlüyüm ama sözlümün babası beni istemiyor, benim ailem de onları. onun babası hoca, benim babamsa gazinocu. Ama kayınpederim benim nasıl ahlaka sahip olduğumu da bilmiyor. keşke anlasaydı bilseydi. bilmiyorum bu işin sonu ne olur. sözlüme bizi yan yana gördüklerinde sormuşlar .. nedir ne oluyor yoksa ayşeyle mi birliktesin diye. O da evet sözlüm demiş. ve dedikleri ne biliyor musunuz "BIRAK GAZİNOCUNUN KIZINI . NE İŞİN VAR ONLA. DELİ MİSİN SEN"
O ise benim ahlakımı bildiği için dönmüş arkasını gitmiş.
arkamdan söylenenleri asla unutmadım unutmam da. hakkımı da helal etmem. ahirette hesaplaşacağız hepsiyle tek tek.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...rabbim sana negüzel bir ahlak ne güzel bir erdem vermiş,maşallah.herkezin sahip olmayı istediği bir evlatsın hatda kendini öle güzel yetiştirmişsinki helal olsun.rabbim daima bir alime bir zalim verirmiş der babanem,demek ki doğru,inşlh bunun mükafatını kat ve kat alacaksın kardeşim,sen anlatırken ben yaşıyormuş gibi oluyorum,rabbim nasıl bir imtihandır bu herşeyin en hayırlısını sen bilirsin,neden insanları etiketlendirirler anlamam,o gazinocunun kızı,varmı böle bir söleme tarzı,yazık.kimin ne olduğu hiç bir zaman belli değildir,inşlh kardeşim rabbim babana hidayet yollarını nasip eylesin,seninde gözündeki yaş dinsin,inanıyorum senin yüreğinin güzelliğine kardeşim,dualarımda olcaksın,ALLAH' A EMANET OL....