*ayşe*Aleyküm selam.Amin canım kardesım. uyeliğin hayırlı olsun.cok haklısın bu dunyaya yalnız geldık yalnız da gıdecegız bu dünyadan.kim ne derse desin takma kardeşim.bak bana takıyo muyum:)bıraz sağır bıraz da dilsiz ol yeter.yaşayacağın huzura değmez mi.herşeyin bir bedeli var.Allah sana da sabır versin canım kardeşim.dualarımdasın.
Allah a emanet ol.
Selametle...
selamun Aleyküm kardeşlerim...
Allah razı olsun kardeşim..
Çok Haklısın Yaşanılacak huzur herşeye değer bir işte Allah rızası Varsa Rabbim yardımcı oluyor..
Amin Kardeşim hepimize Rabbim sabır versin
O'nun rızası doğrultusundaki işleri hakkıyla yapabilmemizi nasip etsin..
Çok haklısın herşeyin bir bedeli var..Zamanında Sahabiler ve nice İslam uğrunda şehitlerimiz var .Zamanında İslam için savaşılırken biz şimdi kendi nefislerimizle savaş halindeyiz Rabbim hiçbir zaman bizleri nefisleriyele başbaşa bırakmasın.
canım kardeşim sen ve bütün kardeşlerim dualarımdasınız.
Rabbim bütün kardeşlerimize bu huzuru tatırsın Tesettür nuruyla nurlandırsın inşallah
Çok şükür kardeşlerim dün eve pardesümle gittim evet biraz annem garipsedi bana garipsediğini farkettirmemeye çalıştı ama çok şükür anlayışla karşıladı.
Allah hepimize hidayet nasip etsin
secde muhabetti olmayanlara secde muhabbeti tesettür muhabetti olmayanlara tesettür muhabbetti nasip etsin
Hepinizden Allah razı olsun
Gülseyma kardeşim inşallah en kısa zamanda Rabbim yaşadığın huzuru sana tekrar nasip eder .Ameller niyetlere göre canım kardeşim sen Allah rızasını istiyorsun...
Rabbim kulum sen bir adım at ben sana koşarak geleyim diyor.
bu nedenle inşallah Rabbim yar ve yardımcın olur kardeşim
bütün kardeşlerim selametle kalın
Allah'a emanet olun