hira06Gül kardeşim can kardeşim dün kuzenimi ziyarete gittim aynı cümleyi ona söyledim pantolon kap kapalı sonradan kapandı giyemiyorum Dilek dedi uzun giyemiyorum nefsim müdahale ediyor bir kez giy dedim bir kez sonra ne nimet Ya Rab giydikce giyesin örtündükce örtünesin gelecek! Bizimde öyle olmadı mı buketim? Elhamdülillah.. Bak ne anlatacağım:
Çanakkale'ye kız kardeşime gittim eşi astsubay.. Askeriyeye ait güzel bir restoran var ama belki kapalı kişiyi almazlar dedi o zman gitmem dedim bi bakalım dediler neyse gittik ben feracemle girebilir artık öyle bir kural yok dediler girdik herkes açık gözler bana çevrildi bi an duraksadım kulaklarımda bir ayet çınladı : " gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) dimdik başım tabiki dik olacak Allah'ın ayetini taşıyorum geçtim gittim aralarından.. Sonra inceledim hepsini tek tek dua ettim onlar için Rabbim Hidayet Senden sen Hidayet ver dedim.. Baktım kadın erkek belli değil ağızlarda argolarla muhabbet kadınlar açık seçik deniz kenarı belli ki cenneti yaşıyorlar sonra sonra buketim bak kulaklarımda ne çınladı:
"Istemez misin ya Ömer? Dünya onların olsun ahiret bizim!!" Subanallah..
dünya onların olsun ahiret bizim.........
ALLAHU EKBER.....
İşte ben sizi boşuna sevmiyorum... ya boşuna değil .. ilk geldiğimiz günler buraya.. tereddütler korkular... sonra aşk... aşk... kim demiş aşk sadece kadına erkeğe... aşk örtüye.. ALLAHA, ALLAH RASULÜNE... AŞK... AŞK.. NE BÜYÜK AŞK..
" gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) mümin olmak zor mu yokkkk değil valla değil.. ALLAHIN haşa kime kastı varki kullarını cehenneme göndermek için uğraşsın.. biz bize emanet verilen evladımız için bunca çırpınırken O yarattığı kuluna zulmedermi...
can kardeşim... örtündükçe örtünesim geliyor evet.. şükür bin şükürki hiç vazgeçenimiz olmadı.. çoğumuz artık ferace giyiyoruz.. ama burayı boş bırakırsak birilerini kaybederiz.. kaybetmeyelim...