burcum82nisanur canım okadar sevindimki anlatamam... Annene anlatmak kalmıstı enson onada anlatmıssın zaten böyle bir tepkiyi bekliyordun biliyormusun benim annem ben seninleasla sokağa cıkmam demişti bir zaman sonra ne oldu o tepkiyi veren annem şuan bana esarp almak için benden önce koşuyor mağazalara :) oyuzden canım ilk tepkilebunlar o anlık düşünülmeden verilen sonra düşündüklerinde kızlarnı bir başörtusü için kırdıkları için üzülüyorlar zannediyorlarki kızları cok değişecek onları değiştirmeye calısacak halbuki onlar zamanla değişiyorlar nurlu huzurlu bizleri görerek :) canım inan cok mutluyum hazırlıklara başlayacağım demişsin ve cok ama cok guzel bir örneksin bundan böyle buraya yazan arkadaşlarımıza senin mesajlarını okumalarını tavsi edeceğim gercek bir zaferi cihadı görsünler nereden adım atacaklarını nasıl başlayacaklarını öğrensinler diye canım İnşallah oguzel haberinide alırz
canım benim İnşallah cok bekletme bizleri olurmu ;) bak hem ben seninde kapandım haberini duymayı cok istyorum lutfen canım kararını ver ve uygula cunku 5 dakikamızın olup olmadıgını bilmiyoruz
canım burcu kardesım.ınsan karar verse de boyle ne guzel sızlerın desteklerıyle daha farkı oluyor.ben de huzursuz olmuyor degılım halımden.mesela namaz kılacaksın etek,gomlek,basortu, sonra dısarı cıkarken de cıkar.bu ne perhıııız bu ne lahana tursusu:(dıyosun.arada olmak zor durum.ben de basaracagım.aılem bılmıyolaarr.sımdı mezunıyetım de var.bılmıyorum benı alıskın olmadıkları halde gorurlerse ne olur.bu yuzden mezun olur olmaz dıyorum.offfff YARABBIM yardım et.bılıyorum emır buyuk yerden, kul ne ki...dualara ıhtıyacım var
kardeslerım.ama Rabbım uzun omur versın ınsalllah, boyle bıle deyınce ıçım cıızzz etttii, ben de hakkıyla ortunecegım, sızlerle de paylasacagım ınsaaallah...
Selametle...