Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.523 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

mehtap58bir de şal alma işini halletsen varya süper olacak inan :)

az kaldı az.... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

mehtap58tesettür beraberinde bir çok güzelliği getiriyor.. mesela erkekler tokalaşmak için ellerini uzatmıyorlar.. ya karşı cinsle konuşurken ister istemez gülmemeye çalışıyorsun. bir çok şey sen farkında olmadan kendiliğinden oturuveriyor..
hani çok konuşkanım diyorsun ya bunu doğru yolda kullanabilirsin mesela tebliğ vazifesinde. çünkü islam sosyal bir dindir.. bunun en güzel örneği şu olsa gerek.. peygamberimiz ümmetim ümmetim olmadan cennete girmem demiştir.
sen de bu özelliğini insanlara doğruları anlatmada her fırsatta kullanabilirsin canım sen yetet ki kalpten iste.
sen tesettürlü olmayan o kapalı kızlara doğruları hatırlatan güzel bi örnek olacaksın inşallah.

inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..
genelde dinlenmesem bile ben üzerime düşen vazifeyi yapıyorum .. zaman ile akrabalarımda farkeder inş. benden sonra gelen kız kuzenlerim beni örnek alırlar inşallah .. kapandıgım günü de buralardan haber veririm size..
Allah ömür verdgi sürece de kapanmak isteyen kardeslerimize yardımcı oluruz ...:)
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

baktım da dur bi daha bakayım çünkü bi kaç şeye daha bakmıştım... döncem az sonra
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

kızlar ya beni de ekleyin şu kaydoldugunuz msn adreslerni mi kullanıyor sunuz?
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

buket_zeynep, post: 1523475, member: 95935kız fırsat vermiyo zeynep... benim aldığım elbiseyede baktınmı mehtabım.. ev için güzel demi.....

baktım bence çok güzel
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

ayşe137inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..
genelde dinlenmesem bile ben üzerime düşen vazifeyi yapıyorum .. zaman ile akrabalarımda farkeder inş. benden sonra gelen kız kuzenlerim beni örnek alırlar inşallah .. kapandıgım günü de buralardan haber veririm size..
Allah ömür verdgi sürece de kapanmak isteyen kardeslerimize yardımcı oluruz ...:)

en güzeli de ne biliyo musun allah nasip eder de bi kız evladın olursa ona örnek olmandır.. düşünsene açık bi anne kızına nasıl anlatacak kapanması gerektiğini
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

hicranfarukyavuzaz kaldı az.... :)

inşallah hadi çabuk lütfen....
repsol ve sen o kadar yordunuz bizi :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mehtap58inşallah hadi çabuk lütfen....
repsol ve sen o kadar yordunuz bizi :)

farkındayım canım... dur bakalım hangimiz önce kapanacak... repsol kapandımı yoksa haberim yok ama....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

evet kızım olursa .allah kısmet ederse o günleri de güzelce yetiştirmek istiyorum onu .. o günlere tesettürümle cıkarım inş..
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

keşke öyle olsaydı ama eşi hala izin vermyor...:(
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mehtap58keşke öyle olsaydı ama eşi hala izin vermyor...:(

olur inşaallah bi gün canım.rabbim eşine hidayet nasip etsin inşaallah...
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

inşallah . izin verir ..rabbim herkese dogru yolu göstersin .. bu kötü zamanda .. güzel işler yapanlardan eylesin bizi.:) bana arkdslarım bas örtüsünün daha cok yakıştıgını söylüyor :)

herkese yakışır ya ama bende ayrı bi seviyorum kendimi öyle..
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

başörtünun yakışmadığı bayan acaba var mı ki ?
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

tabi ki yakışırr:)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

mehtap58başörtünun yakışmadığı bayan acaba var mı ki ?

katiliyorum....
tsunami

tsunami

hicrancim fotolara baktim biraz gec oldu kusura bakma cok yakismis masaallah subhanallah rabbim daimi etsin insaallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

sağol nurayım allah razı olsun.az kaldı inşaallah canım...
tsunami

tsunami

daha kapanmadinmi bekleme hemen yarin kapanip cik evden......
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunamidaha kapanmadinmi bekleme hemen yarin kapanip cik evden......

pardesümü bekliyorum canım 1haftaya gelecek inşaallah...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuzpardesümü bekliyorum canım 1haftaya gelecek inşaallah...

hayirlisi hadi bakalim canim aramiza katil biran once....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.