Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.534 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
denizderya35

denizderya35

Kıdemli Üye · 173 mesaj

hira06ya yaz bitmeden ömrün biterse????

çok haklısın namazı filan erteliyordum sırf bu düşünce sayesinde başladım. yazın oruç tutulmaz derdim bu yaz orucumuda tam tutucam ya ömrüm yetmezse düşüncesi ibadetlere başlatıyor gerçekten kapanma konusunda da umarım nefsimi yenerim.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Sizi Örtünmeye Çağırıyoruz
Sizi Tesettüre Bürünmeye,
Tepeden Tırnağa Güzelce Kapanmaya
Davet Ediyoruz
Ziynet Yerlerinizi Örtmeye..
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

denizderya35çok haklısın namazı filan erteliyordum sırf bu düşünce sayesinde başladım. Yazın oruç tutulmaz derdim bu yaz orucumuda tam tutucam ya ömrüm yetmezse düşüncesi ibadetlere başlatıyor gerçekten kapanma konusunda da umarım nefsimi yenerim.

bir otobüs yolculuğunda sabah ezanı okunur.. Yolculardan biri şofore gıder ve der ki: 5dk bir yerde dursanızda namazımı eda etsem? Sofor ters ters şu cevabı verir: Kardeşim benım zamanında varacağım yere varmam gerekli,namaz için duramam sen namazını kaza edersin! Yolcu sakince şu cevabı verir: Peki, ya ben kaza edemeden sen kaza edersen???

Canım kardeşim sen yazlıktaki insanların konuşmalarından soyleyeceklerınden korkuyorsun.. Dıyelim ki allah omur verdı yaz geldı gıydın bıkını gırdın denıze mangal partılerı fln.. (bnde bu ortamlarda buyudum) hem ne olacak kı yaz bıtınce kapanacaksın allah da cok affedendır!!! Bır yaz daha rabbımın gazabından cıplaklıgın gunahından korkmuyorsun da ınsanların ne soyleceklerınden mı cekınıyorsun??? Cıplaklık derken yanlıs anlama artık bana gore sacının telı cıplaklık demek.. Yapma kardeşim bısmıllah de ort basını kım ne derse dersın! Rabbım senden hosnut olsun kımın ne dedıgı umrunda olmasın.. Lutfen kardesım lutfen yeterınce gec kaldık lutfen kardesım
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hira06bir otobüs yolculuğunda sabah ezanı okunur.. Yolculardan biri şofore gıder ve der ki: 5dk bir yerde dursanızda namazımı eda etsem? Sofor ters ters şu cevabı verir: Kardeşim benım zamanında varacağım yere varmam gerekli,namaz için duramam sen namazını kaza edersin! Yolcu sakince şu cevabı verir: Peki, ya ben kaza edemeden sen kaza edersen???

Canım kardeşim sen yazlıktaki insanların konuşmalarından soyleyeceklerınden korkuyorsun.. Dıyelim ki allah omur verdı yaz geldı gıydın bıkını gırdın denıze mangal partılerı fln.. (bnde bu ortamlarda buyudum) hem ne olacak kı yaz bıtınce kapanacaksın allah da cok affedendır!!! Bır yaz daha rabbımın gazabından cıplaklıgın gunahından korkmuyorsun da ınsanların ne soyleceklerınden mı cekınıyorsun??? Cıplaklık derken yanlıs anlama artık bana gore sacının telı cıplaklık demek.. Yapma kardeşim bısmıllah de ort basını kım ne derse dersın! Rabbım senden hosnut olsun kımın ne dedıgı umrunda olmasın.. Lutfen kardesım lutfen yeterınce gec kaldık lutfen kardesım

ahretliğim benim.. yazdıkların ne güzel.. bir yaz daha.. bir saat bir gün bir ay değil bir yaz üç ay yani.. her saniyeden sorumluyken bir yaz daha.. evet RABBİM affeden.. RABBİM utandırmayan.. ama ya bile bile bunu yapmak sanki haşa ALLAHI KANDIRMAYA ÇALIŞMAK gibi...
SEN nasıl olsa beni affedeceksin bende yapayım günahımı af dilerim sonra.. olmaz olamaz..
hani demişsin ya saçımın bir teli bile çıplaklık.. benim pardesüsüz olduğum her an çıplaklık.. pişmanım bilinçsizliğime yanlızlığıma geçirdiğim her ana.. pişmanım.. şimdi değil bir iki kişi dünya gelse üzerime boş.. ben ne yapmam gerektiğini biliyorum÷..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

'' Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının.
Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin.
Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir.
Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın. '' ( LOKMAN 33 )
denizderya35

denizderya35

Kıdemli Üye · 173 mesaj

hira06bir otobüs yolculuğunda sabah ezanı okunur.. Yolculardan biri şofore gıder ve der ki: 5dk bir yerde dursanızda namazımı eda etsem? Sofor ters ters şu cevabı verir: Kardeşim benım zamanında varacağım yere varmam gerekli,namaz için duramam sen namazını kaza edersin! Yolcu sakince şu cevabı verir: Peki, ya ben kaza edemeden sen kaza edersen???

haklısın canım. durup durup tesettür giyim alışveriş sitelerini inceliyorum. eskiden sevmezdim ama içimden geliyor artık gerçekten çok istiyorum beğeniyorum. hem rahatlık olucak bir yere gittiğinde milletin bakışları olmıcak üstümde, belim açılmasın diye çekiştirmicem üstümü... hem artık bir anneyim kızıma da örnek olmam lazım. gidip deneybilsem kesin alıp çıkıcam kıyafetler
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

kızlar (buket ve hira) utandırdınız beni... :a11: siz beni sevdiğiniz için öyle güzel görüyorsunuz... yaa ama bende durup durup fotoğraflarıma bakıyorum annem babam abim hepsi çok yakıştırdı... onlarında desteğini aldım çok şükür... :D çok yakında bende güzel haberlerimi paylaşacağım inşaALLAH....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

hicranfarukyavuzkızlar (buket ve hira) utandırdınız beni... :a11: siz beni sevdiğiniz için öyle güzel görüyorsunuz... yaa ama bende durup durup fotoğraflarıma bakıyorum annem babam abim hepsi çok yakıştırdı... onlarında desteğini aldım çok şükür... :D çok yakında bende güzel haberlerimi paylaşacağım inşaALLAH....

güzellik kalptedir can,kalptedir! senın kalbın guzelde o yuzden yuzunu guzel goruyoruz ve beklıyoruz haberını artık (:
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

denizderya35haklısın canım. durup durup tesettür giyim alışveriş sitelerini inceliyorum. eskiden sevmezdim ama içimden geliyor artık gerçekten çok istiyorum beğeniyorum. hem rahatlık olucak bir yere gittiğinde milletin bakışları olmıcak üstümde, belim açılmasın diye çekiştirmicem üstümü... hem artık bir anneyim kızıma da örnek olmam lazım. gidip deneybilsem kesin alıp çıkıcam kıyafetler

ha bi gayret !!
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

uyusana sen teze gelin... Yada wats up' gel cano sen meraktasındır şimdi...:)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
cennet_esra

cennet_esra

Aktif Üye · 60 mesaj

konu nasıl acabilirim
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

senin sıkıntın için yardımcı olacağız inşaallah kardeşim ben yarın el atacağım senin konuna inşaallah.sen sıkıntılanma sabret dua et.ezan oku içinden tasdik ederek sonra uymaya calış.güçlü olmaya calış lütfen.yarın allahın izniyle ben gerekli şeyleri yapacam.dediklerimi unutma kardeşim.rabbim sabredenlerle beraberdir...
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

buket_zeynepcanım kardeşim inan kardeşim kapanmış kadar sevindim.. inan bana daha mutlu daha huzurlusun demi hiç şüphem yok bundan.. şükürler olsun canım pardesünü giydiğin günlerin haberinide vereceksin inşALLAH.. içim taşıyor içim...

saol canım benım sızlerın destegı cok buyuk.pardesude aldım ama tam uzun degıl dızlerımın hemen altında falan.onu bıle gıymem dıyodum ama okdar rahatımkı pardesude alabılırım yanı.cok huzurluyum işte ben buyum dedım eşime öle dışarı cıkınca cok rahatım cok şükür:)
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ne kadar kolaymış meger nıye ertelemişim bılmıyorum ama demekkı şimdiye nasıpmiş
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

ben de bugün dışarıda yürürken kendimi öyle özgür hissettim ki ....
benim için zor olan bişeydi kapanmak öyle geliyordu ya da ama şimdi öyle severek takıyorum ki örtümü
ve işyerinde artık daha çok etek giyiniyorum üzerinde önlüğüm dahi olsa..
vicdanım şimdi daha rahat
Hakka teslim oldukça özgürleştiğimi hissediyorum

dün selam filmine gittik
ordaki zehra öğretmenin giyimine de bayıldım bu arada...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

setenay_eslemsaol canım benım sızlerın destegı cok buyuk.pardesude aldım ama tam uzun degıl dızlerımın hemen altında falan.onu bıle gıymem dıyodum ama okdar rahatımkı pardesude alabılırım yanı.cok huzurluyum işte ben buyum dedım eşime öle dışarı cıkınca cok rahatım cok şükür:)

ben de kap giyiniyorum aynı pardesü biçiminde kesimi dizlerimin 2 karış felan altında
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Ben dizimin üstünde giyiyorum bol pantolonla yanlış mı sizce?
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

ben dize kadar fetvası var diye biliyorum ama ne kadar sakınırsak o kadar iyi
bir de ölçüt ne vücudu belli etmemesi ona göre değerlendirilebilir
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

mehtap58ben dize kadar fetvası var diye biliyorum ama ne kadar sakınırsak o kadar iyi
bir de ölçüt ne vücudu belli etmemesi ona göre değerlendirilebilir

Pantolon sıkıntılı konulardan birisi bayan için,erkeğe benzemesi yönünden laneti mucip olursa neuzubillah çok büyük sıkıntılar olur bayan kardeşlerimize, bence iyice araştırılmalı dizüstü dizaltı yok bu işin bence.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

---

………YA RAB!!…..

Gömleğim arkamdan yırtılmadı!!....

İhanet ettim ,sadık kalamadım ahdime…

Dilime lâl; Gönlüme hâr düştü….

Kanadı kana bulandı itaatlerimin

Kara çalındı yazgıma…

Bahtıma utanç düştü…..

YARAB!!…..

Böylesine hazırlıklı değildim hesaba En gerçekçi yalanlar, ifşa oldu benden bana ….

Lâl oldu dilim, yok oldu suretim…

.Affeyle…

affeyle….

Yanıldım

yenildim…

Tükendim;….. . Bir Bağ bozumu mevsimimde….

Heveslerime birkaç avuntu,…..

Bahtıma utanç,…..

Toplu iğnem kalbime….

Başörtüm yakama düştü……

Affeyle……………..

4 ocak//2009 saat 20:30

aminenur

Çok sevdiğim ve arşivime not ettiğim sevgili FERAHFEZA kardeşimin kendine ait
güzel yazılarından biri...inşallah en kısa zamanda kendisini burda tekrar görmek nasib olur...

Selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.