hira06bir otobüs yolculuğunda sabah ezanı okunur.. Yolculardan biri şofore gıder ve der ki: 5dk bir yerde dursanızda namazımı eda etsem? Sofor ters ters şu cevabı verir: Kardeşim benım zamanında varacağım yere varmam gerekli,namaz için duramam sen namazını kaza edersin! Yolcu sakince şu cevabı verir: Peki, ya ben kaza edemeden sen kaza edersen???
Canım kardeşim sen yazlıktaki insanların konuşmalarından soyleyeceklerınden korkuyorsun.. Dıyelim ki allah omur verdı yaz geldı gıydın bıkını gırdın denıze mangal partılerı fln.. (bnde bu ortamlarda buyudum) hem ne olacak kı yaz bıtınce kapanacaksın allah da cok affedendır!!! Bır yaz daha rabbımın gazabından cıplaklıgın gunahından korkmuyorsun da ınsanların ne soyleceklerınden mı cekınıyorsun??? Cıplaklık derken yanlıs anlama artık bana gore sacının telı cıplaklık demek.. Yapma kardeşim bısmıllah de ort basını kım ne derse dersın! Rabbım senden hosnut olsun kımın ne dedıgı umrunda olmasın.. Lutfen kardesım lutfen yeterınce gec kaldık lutfen kardesım
ahretliğim benim.. yazdıkların ne güzel.. bir yaz daha.. bir saat bir gün bir ay değil bir yaz üç ay yani.. her saniyeden sorumluyken bir yaz daha.. evet RABBİM affeden.. RABBİM utandırmayan.. ama ya bile bile bunu yapmak sanki haşa ALLAHI KANDIRMAYA ÇALIŞMAK gibi...
SEN nasıl olsa beni affedeceksin bende yapayım günahımı af dilerim sonra.. olmaz olamaz..
hani demişsin ya saçımın bir teli bile çıplaklık.. benim pardesüsüz olduğum her an çıplaklık.. pişmanım bilinçsizliğime yanlızlığıma geçirdiğim her ana.. pişmanım.. şimdi değil bir iki kişi dünya gelse üzerime boş.. ben ne yapmam gerektiğini biliyorum÷..