Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.535 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Her an ibadettesin : cunku sen TESETTURLUSUN !
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Sen ol Allah c..c ı hatırlatan...
Sen ol O Ayeti baştan ayağa taşıyan...
yüreğinden kopup gelen Tebessümün olsun silahın...
AŞK ile bağladığın ÖRTÜN .. AŞK ile bağlandığın
Sen yürürken Tokat gibi suratlarına yapışsın Edebsizliğe aşk diyenlere...
TEBLİĞ tohumları saçsın yüreklere yürüyüşün...
ONURLU duruşun Gururumuz olsun ONURSUZCA örtüne el uzatanlara...
ve Sen on en önde... önümüzde...
HATİCE Annem gibi FATIMA tüzzehra gibi...
SÜMEYYE gibi sen ol önümüzde...
Utançtan büzülen yüreklerimize bir ses ol...
Ol ki.. hep beraber haykıralım artık...
Ey Musab...
Uhud günü Düşrümediğin RESULULLAHIN sancağını
ŞİMDİ biz taşıyoruz.. SEN DÜŞÜRMEDİN... yemin olsun bizde düşürmeyeceğiz.. diye..
haykıralım...

Rabbimz yolumuzu açık eylesin...

Selam ve dua ile
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

konyada şu şekile kapalı ( ! ) bayanlar o kadar çoğaldı ki..sizin oralarda da öyle mi merak ediyorum.
üst tarafı tam tesettür kapalı ama dizlerin birazcık altında ( ara boydan daha kısa) etek ve ten rengi çorap..
doğrusu çok garipsiyorum..
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

gittim kendime bi kaç tane etek aldım yavaş yavaş pantolon çıkıyor hayatımdan
bir de hafta sonu bi pardesü denedim.. hani kap giyiniyordum ama pardesü yakışmaz gibi geliyordu
kim demiş öyle güzel yakıştı ki ama alamadım ya 372 lira dediler fiyatına
hala aklım onda
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

BENDE EVVELKİ gece kalbun_kesir'le birlikte pardesü giyip başımı örtüp bi sürü fotoğraf çekildim.çook güzel oldu hala bakıp bakıp duruyorum resimlerime... :D
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

yaaa ne güzel desene az kaldı o zaman kapanmaya...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

aynen öyle canım....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

mehtap58konyada şu şekile kapalı ( ! ) bayanlar o kadar çoğaldı ki..sizin oralarda da öyle mi merak ediyorum.
üst tarafı tam tesettür kapalı ama dizlerin birazcık altında ( ara boydan daha kısa) etek ve ten rengi çorap..
doğrusu çok garipsiyorum..

mehtap58gittim kendime bi kaç tane etek aldım yavaş yavaş pantolon çıkıyor hayatımdan
bir de hafta sonu bi pardesü denedim.. hani kap giyiniyordum ama pardesü yakışmaz gibi geliyordu
hala aklım onda

canım lbenim ya; haddim değil biliyorum ben nerdeyim ki kimi yadırgıyorum diyorum..ama yadırgıyorum çok yadırgıyorum geçen eşimle çarşıda dolaşıyoruz dedim ki artık pardesü giymeyen kapalıları yadırgıyorum. tam örtü gibi gelmiyor pantolonlar, üstünde kısacık kazaklar dizin iki santim altındaki etekler ve ten rengi çoraplar.. kendimden utanıyorum feraceli çarşaflı kadınları görünce.. şükürler olsun pardesüm hiç bir hattımı belli etmiyor..
pardesü çok yakışacak sana emin ol canım.. bende bazı yerlere baktım ama çok pahalı canım pardesüler inanılmaz.. o kadar da bana israf gibi geliyor aynı model aynı kumaş pardesüler sırf marka adı olunca arada 200 300 farkediyor.. ben internetten aldım bi tane bi tanede diktiriyorum.. yeter.. ama artık al rahatlığı ozaman görecen..sanki hayatın değişiyor.. inan bana.. hem özletme kendini..
hicranfarukyavuzBENDE EVVELKİ gece kalbun_kesir'le birlikte pardesü giyip başımı örtüp bi sürü fotoğraf çekildim.çook güzel oldu hala bakıp bakıp duruyorum resimlerime... :D

mehtap58yaaa ne güzel desene az kaldı o zaman kapanmaya...

hicranfarukyavuzaynen öyle canım....

ah hicranım senin gül yüzüne ne yakışmazki hadi az kaldı diyorsun ya o az zaman bitsin artık..
hem çabuk yolla o fotolardan bana tamam mı
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep

ah hicranım senin gül yüzüne ne yakışmazki hadi az kaldı diyorsun ya o az zaman bitsin artık..
hem çabuk yolla o fotolardan bana tamam mı

canım dün yolladım mailine bakmadın mı ?????????
buket_zeynep

buket_zeynep

ya aaaaaaaaaa bu gün sayfa açılmıyor öğle arası denerim bi daha ayyy heyecanlandım varya
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

mehtap58gittim kendime bi kaç tane etek aldım yavaş yavaş pantolon çıkıyor hayatımdan
hala aklım onda

canım cok pahalı ya bn yenı aldım bı tane 89,99 tl ye
buket_zeynep

buket_zeynep

bende aynı fiyata aldım..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandım:)hemde tam kutlu dogumda :)sızlerıde haberdar etmek ıstedım
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

setenay_eslemmerhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandım:)hemde tam kutlu dogumda :)sızlerıde haberdar etmek ıstedım

Selamun aleykum canım..
Harika bir haber buu.. Rabbim hayırlı eylesin canım yaa çok sevindim..
Tesettürün nuruna nur katsın inşaAllah..
Diğer kardeşlerimizden de bu haberi bekliyoruuzz..
Repsol'den de..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Hicran seni artık saymıyorum bak. Kapandı gözüyle bakıyorum.. Eee ne zaman? Ne bekliyorsun? Herşey tamam..
Gözüm de çok alıştı kapalı haline.. MaşaAllah diyelim..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiRHicran seni artık saymıyorum bak. Kapandı gözüyle bakıyorum.. Eee ne zaman? Ne bekliyorsun? Herşey tamam..
Gözüm de çok alıştı kapalı haline.. MaşaAllah diyelim..

biliyordum biliyordum biliyordum... banada söyleyeceğini... eee kuzuuu çıkalım çarşıya beraber alalım şalımı... olmaz mı? resimlerimi çektin,pardesümü verdin,şalı almak farz oldu bize...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuzbiliyordum biliyordum biliyordum... banada söyleyeceğini... eee kuzuuu çıkalım çarşıya beraber alalım şalımı... olmaz mı? resimlerimi çektin,pardesümü verdin,şalı almak farz oldu bize...

tamam.. ilk müsit olduğumda gidelim..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiRtamam.. ilk müsit olduğumda gidelim..

:a15: :a15: :a14: :a14:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.