Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.535 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

deniz14]

ben şal ile örtünmeyi düşünüyordum ilk öyle başlamak istiyorum,boğazımı bukadar sıkmam belki ama şal tesettür olmaz denmesi bi garip geldi.şalı örtme şekline bağlı bence...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hicranfarukyavuzben şal ile örtünmeyi düşünüyordum ilk öyle başlamak istiyorum,boğazımı bukadar sıkmam belki ama şal tesettür olmaz denmesi bi garip geldi.şalı örtme şekline bağlı bence...

canım ben şalla başladım hala şal örtüyorum aralardada eşarp... ama bunu kendin belirliyorsun yani birsüre sonra elinde gözünde alışıyor... şal dediğim boynum boğazım sıkmıyor.. geniş örtüyorum omuzlarımı falan kapatıyor...
kafanda bir sürü şeyle yapamazsın bu işi ben ilk kapandığımda bir tane şalım vardı oda küçük ve eskiydi..:)
şimdi bir dolap dolusu.. bekleme kuzum nolur bekleme
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Şal, başın şekli ortaya çıkmadan, yakaların üzerini örtecek şekilde bolca bırakılarak bağlanabilir..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynepcanım ben şalla başladım hala şal örtüyorum aralardada eşarp... ama bunu kendin belirliyorsun yani birsüre sonra elinde gözünde alışıyor... şal dediğim boynum boğazım sıkmıyor.. geniş örtüyorum omuzlarımı falan kapatıyor...
kafanda bir sürü şeyle yapamazsın bu işi ben ilk kapandığımda bir tane şalım vardı oda küçük ve eskiydi..:)
şimdi bir dolap dolusu.. bekleme kuzum nolur bekleme

canım zaten şuan bi kitap okuyorum nuriye çeleğenin kitabı... kafamdaki karışıklıkları yok edip,niçin örtündüğümü bilerek örtünmek istiyorum allahın izniyle...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

hicranfarukyavuzcanım zaten şuan bi kitap okuyorum nuriye çeleğenin kitabı... kafamdaki karışıklıkları yok edip,niçin örtündüğümü bilerek örtünmek istiyorum allahın izniyle...

en doğrusunu yapıyorsun caım benim haklısın ben ayetleri ezberlemiştim resmen.. ama bekledikçe korktuğumu yok olduğumu hissediyordım..
bi sabah uyanıyordum tamam diyordum sonra birdaha birdaha ama olmuyordu.. o heyecan o heves...
bu arada sınavı ne yaptın ya
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1517511, member: 96895en doğrusunu yapıyorsun caım benim haklısın ben ayetleri ezberlemiştim resmen.. ama bekledikçe korktuğumu yok olduğumu hissediyordım..
bi sabah uyanıyordum tamam diyordum sonra birdaha birdaha ama olmuyordu.. o heyecan o heves...
bu arada sınavı ne yaptın ya

sınav ii değil canım ya hiç çalışmadım biliyorsun ham 215 puan almışım.başarı puanı falan eklenince ne olur bilmiyorum ama 2 yıllık tercih yapacam (adalet,ingilizce türkçe çevirmenlik,grafik tercih edebileceğim bölümler arasında).zaten lisans okuyorum bi de önlisans olsun çift diplomam olur hem.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

canım benim çıkmam lazım,ders çalışıyorum bitirmem gereken konular var bugün.allaha emanet ol,uygun olunca ara görüşelim...
duyggu

duyggu

Kıdemli Üye · 108 mesaj

buket_zeynep abla nasılsın nasıl gidiyor kapanmana kızıyorlar mı?
buket_zeynep

buket_zeynep

yok bitanem şükürler olsun geçti o günler artık annem babam bile pardesü bakıyor bana... sen nasılsın asıl nasıl gidiyor..
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

buket_zeynep, post: 1517714, member: 96895yok bitanem şükürler olsun geçti o günler artık annem babam bile pardesü bakıyor bana... sen nasılsın asıl nasıl gidiyor..

OoOoOoO çok güzel yaaaaa..:( bnmkiler pardesüye kızıyor:( koyu renk kap almştım annem bu ne böyle köylü gibi dio giydirmiyor..giyiyorum yinede, çıkar üstünden bşka bişi giy açık renkte diyor :(
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

hira06özledim özledim seni kardeşim vallahi özledim.. hoşgeldin katrem

Bende cok ozledim :)
Hosbulduk kardesim benim.
duyggu

duyggu

Kıdemli Üye · 108 mesaj

buket_zeynep, post: 1517714, member: 96895yok bitanem şükürler olsun geçti o günler artık annem babam bile pardesü bakıyor bana... sen nasılsın asıl nasıl gidiyor..

benim çevrem alıştı artık bazen kötü kötü bakanlar oluyor ama burası küçük sakin bi şehir kimse karışmıyor. o yüzden rahatım Allah'a şükür çok rahatım huzurluyum. dersane çıkışlarında erkekler bekliyor önlerinden geçerken çoook huzurlu geçiyorum başörtümü öpesim fgeliyor çok güzel bi duygu iyi ki kapanmışım diyorum
buket_zeynep

buket_zeynep

NE büyük huzur demi meleğim... örtümüz sanki kalkan tüm kötülüklere karşı.. sanki zırh... şükürler olsun rabbim şükürler olsun ki nasip ettin bize
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

deniz14, post: 1517782, member: 96895OoOoOoO çok güzel yaaaaa..:( bnmkiler pardesüye kızıyor:( koyu renk kap almştım annem bu ne böyle köylü gibi dio giydirmiyor..giyiyorum yinede, çıkar üstünden bşka bişi giy açık renkte diyor :(

konuyu herzaman takip ediyorum ama senin yazın dikkatimi çekti ufak bi tavsiye kimsenin söylediğini umursama bence ;)
pardesü için banada benzer şeyler söylediler alışkın deilsin napıcan yaşın daha genç falan filan.. şimdi aldım söylenenlerede kulak tıkadım tam aksine bence çokda güzel yakışır pardesü ;)
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

VaVeylakonuyu herzaman takip ediyorum ama senin yazın dikkatimi çekti ufak bi tavsiye kimsenin söylediğini umursama bence ;)
pardesü için banada benzer şeyler söylediler alışkın deilsin napıcan yaşın daha genç falan filan.. şimdi aldım söylenenlerede kulak tıkadım tam aksine bence çokda güzel yakışır pardesü ;)

Canım bide şu an çalışmıyorum ben açıktan ünv'de okuyorum..ailem para verirse öyle üstüme birşeyler alıyorum.. ahh bana klsa ferace alacağım lakin oda çok para..artık evlendikten sonra düşünüyorum..şu an eteklerle idare ediyorum..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

deniz14, post: 1518056, member: 95935Canım bide şu an çalışmıyorum ben açıktan ünv'de okuyorum..ailem para verirse öyle üstüme birşeyler alıyorum.. ahh bana klsa ferace alacağım lakin oda çok para..artık evlendikten sonra düşünüyorum..şu an eteklerle idare ediyorum..

anlıyorum can sen istersen Allah bi kapı açar sabır bakalım :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1518616, member: 88924

EyvAllah sevgili kardeşim...
Allah c.c razı olsun sizden...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj