denizderya35, post: 1515909, member: 109263evet canım şuan tesettüre girmem psikolojik olarak mümkün değil. anneannem istiyor diye yazlığa gitçem yine bu yaz. hiçte canım istemiyor ama gitmek zorundayım ve oraya örtünerek gidipte 25 yıllık çevremin bana zombi görmüş gibi bakmasını ve de bitmek bilmeyen soru ve eleştirileriyle uğraşmayı hiç ama hiç istemiyorum. ama dediğin gibi giyim tarzımı biraz kapalılaştırırsam kendimde yavaş yavaş alışmış olurum yazlık dönüşüde hemen kapanırım. bir dahada o yazlığa hiç gitmicem zaten. çevremin hepsini silip atıcam.
ah o yazlıklar bizimde var kayınvalidemlerin mecbur gidiliyor her yaz bu senede gideriz ama deniz kenarına gitmeyi düşünmüyorum ben yaklaşık 1 senedir giyim tarzımı deiştirdim o bile milletin gözüne battı ama hiç umrum değil bencede giyim tarzını önce değiştirmelisin sonrası zaten daha dikkatli oluyo insan ben üzerime uzun bişeyler giymeden dışarı çıkamıyorum nasıl giymişim aklım almıyor şu an keşke aklım çok daha önce başıma gelseydi yaşadığımız çevre çok rahat malesef