Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.638 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynepbiliyorum canınm bi sıkıntı olmaz inşallah ya çıkacak sorunlar için uyarıolar diye biliyorum bende... ee sen nasılsın

Sıkıntı olmaz canım..
3 uyarıdan sonra üyelik iptal ediliyor..
Bir keresinde ben başka bir forumdan bir yazı alıntılamıştım..
O forumun ismi çıkmış paylaştığım konuda.. Ama bana görünmüyordu..
Uyarı ve ikaz aldım.. Çok üzülmüştüm..
O günden sonra alıntılamayıp kendim yazmaya başladm..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Kızlar Allahb celle celaluhu razı olsun..
İnşaAllah sizlerin de vesilesiyle katılımlar artar..
Hayra vesile olan onu yapan gibidir..
Rabbim vesilelerimizi çoğaltsın..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ben arkadaşa bireysel emeklilik konusunu sorcaktımda şimdi burdaki konudağılmasın diye burdan yazmak istemedim konu için okuyanların hakkını yemiyeyimdıye.sakın arkadaşı cıkarmasınlar yada benıde cıkarsınlar:)inşallah bır sorunolmaz.
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

bende sonunda nefsimle savaşmayı bıraktım ve kapandım çok zor oldu ama zoru aştım çok huzurluyum..
duyggu

duyggu

Kıdemli Üye · 108 mesaj

mrv.nlbende sonunda nefsimle savaşmayı bıraktım ve kapandım çok zor oldu ama zoru aştım çok huzurluyum..

Çok sevindim Allah kabul etsin :)
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

ben de çok sevindim... mübarek olsun......
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

mrv.nlbende sonunda nefsimle savaşmayı bıraktım ve kapandım çok zor oldu ama zoru aştım çok huzurluyum..

Rabbim mübarek eylesin.. Hakkıyla örtünenlerden eylesin kardeşim..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

maşallah darısı başımıza inşallah
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

Rabbim daim etsin inşallah.. kardeşim asıl savaşın şimdi başlıyor pes etme,güçlü ol Rabbime sığın vesveselerde.
Selam ve dua ile
misafir59

misafir59

Yeni Üye · 2 mesaj

arkadaşlar kapanmaktan çekinmeyin ama lütfen bunu moda olarak görmeyin ya sadece türbanınıza değil genel kılık kıyafetinize dikkat edin lütfen mesele sadece baş kapamak değil yani erkekler kadınlara bakar bunu önlemekte yine size düşer kapalı giyinen bayana hiç bir erkek bakmaz
duyggu

duyggu

Kıdemli Üye · 108 mesaj

Gerçekten bakmazlar mı tam olarak kapanınca?
misafir59

misafir59

Yeni Üye · 2 mesaj

duygguGerçekten bakmazlar mı tam olarak kapanınca?

art niyetle bakmazlar yani tabi ki bakarlar bir ortama girdiklerinde ilk bayana bakar bir erkek böyle yaratılmış ama bir kötü niyetle bakmak var birde ruhen bakmak var.. ne sen günaha gireceksin ne başkasının aklına durduk yere kötülük sokacaksın.. bir insanın seni sevip sevmediğini görmek istiyorsan bedenini değil ruhunu ona göstermen lazım yoksa erkeklerin aklını çekmesi bir bayan için çok kolaydır. ama o zamanda onun kalbini kazanamazsın ne kadar uğraşırsan uğraş
mrv.nl

mrv.nl

Üye · 23 mesaj

saolun Allah razı olsun rabbim hiç bi zaman nefsimize yenk düşürmesin inşallah çok huzurluyum
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

artık tunik altına bile olsa pantolon giymek beni rahatsız ediyor.. hergün aynısını da giyinsem eteğimle çok mutluyum ve çok daha rahatım
eskiden uzun etek giyemeyen ben nerdeyse hergün etek giyiniyorum artık.. demek ki alışmakla alakalı bişeymiş bu... ve bir de Allahın yardımı.. hep birlikte daha iyilere inşallah.
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

Hayırlısı olsun :) Allah daim etsin.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah için ateşe atılmak vardır,
Lakin ateşe atılmadan önce kendinde
İbrahimlik olup olmadığını araştır.
Çünkü ateş sadece İbrahimleri tanır ve yakmaz!"
Hz. MEVLANA
papatyamisali

papatyamisali

Üye · 13 mesaj

tsunamiAmin insallah kardesim rabbim hepimizin yavrularini korusun hastalara sifa versin kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin cok zor inan Allah a sukur biz bilincliyiz cok insan tanidim cocugu rahatsiz olunca esinden ayrilanlar cocugu yetimhanelere birakanlar ilgisiz davrananlar cocugunun hastaligini bir kazanc kapisi haline getirenler daha neler neler halimize cok sukur bana destek bir ailem ve esim var maddi yonden gecimimiz iyi rabbim elinde olmayanlara yardim etsin belki bizim cocugumuzun bir tedavisi yok ama elimizden geldigince her doktora gitmeye calisiyoruz derdinin dermani olupta elinde olmayanlara rabbim bol rizik versin .selametle. dua ile....

bu siteye az girebiliyorum ama her girdiğimde bişey bulup ağlıyorum. şimdide senin hikayene ağladım ablacım.. sana değil aslında kendime ve herkese..Rabbim sana cenettinden en güzel bahçeyi nasip edecek inşallah.benimde bir imtihanım var ve ben ne az dua ettiğimi her gün farketmekten yoruldum.nefsime yenik düşmekten yoruldum.ne olur benim için dua edin. selam ve dua ile..
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum rabbim razi olsun kardesim imtihan dunyasinda oldugumuzu unutmayalim inan cekilen her cilenin ahirette sonsuz mukafati var rabbim sabir versin yar ve yardimcin olsun...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.770 mesaj

La ilahe illallah!

La ilahe illallah!

KaLBuN_KeSiR

Kadının güzelce örtünmesi ALLAH'ın yeryüzündeki çizgilerinden bir çizgi,
işaretlerinden bir işaret, şiarlarından bir şiardır!
Herşeyden önce yerine getirilmekte olan bu emir buna şahit olanlara derhal o emri vereni hatırlatır..
Yine örtülü bir bayan hayvani şeytani ve nefsani çağrışım yapacak bütün görünümünü geri plana atmış olacağından, şeytani atmosferin yerini Rahmani bir atmosfer kaplayacaktır
..

Tebliğ ve Desteğe devam inşaallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

Kadının örtünmesi demek bir ayetin hayatında hüküm sürmesi anlamına gelir. ALLAH'ın ayetine riayet eden eli boş döner mi?
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.