duygguBenim sınıfta arkadaşlarım var 2side kapandı. ben kapanırım ama doğru mu kapanırım bu soru beni mahvediyor herkese soruyorum rahat edemiyorum. 16 yaşındayım genç kızım açık seçik şeyler giymem dar şeyler giymem saçım fazla açık bırakmam başımıda örtsem tam olacak ama pardesü giyemem ki kaç yaşındayım okulda serbest kıyafet geldi eşofman giyiyoruz ben etekte giyemem. nolur cevap verin. erkeklerin bana bakmasından hiç hoşnut değilim.
Ünv dede pardesü giyerim ama o zamana 2 sene var ben kapatırım başımı ama altıma ne giyerim üstüme ne giyeyim,? kışın olduğu için uzun bi montum var onu giyiyorum ama yazın napacağım ki
bu arkadaşınıza yardım edin ben olayı fazla abartmamak ciddiye almak istiyorum dikkat çekmek istemiyorum
S.a canim kardesim benim masallah bu yasta kapanmayi dusunen gencleri gorunce inan cok mutlu oluyorum. Senin yasindaki bir cok genc birak kapanmayi yolda daha nasil yurunecegini bilmiyor inan kalpten destekcinim.. rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah. Bende cok zorlandim kapanmak icin disarda kapanip okulda acilmak bana ters geliyordu sakin bu sekilde olan kardeslerimize karsi oldugum anlamina gelmesin bu ifadem ben bu yuzden universite bitince ilk isim kapanmak oldu kapanincada yasadigim o guzel rahatligi anlatamam acik olan arkadaslar kapaninca nasil rahat olabilirsin dediklerinde rabbimin huzurundayim artik diyordum sende kendini tam hazir hissettiginde olur insallah rabbim yar ve yardimcin olsun.. selametle..dua ile......