ParadiseeeUzun siyah etek aldım onu giyiyorum üzerime de hırkamı giyiyorum.. tabiki başım açık:(
Yavaş yavaş kapanmaya başladım sayılır.Kısa kollu asla giymiyorum.sıcak havada bile sürekli hırkamlaydım.kollarımı açmadım.Uzun gömlekler tunikler giyiyorum.. İnşAllah örtünürüm.. Sınıfımızda yeni kapanan kızın yanına gidip konuştum biraz.Zor bişey değil dedi bana.Ben de çok heveslendim deliler gibi istiyorum yani anlatamam bu duyguyu
bi örtümü kalmış ben yıllarca böle avuttum kendimi inan yıllardır birkere bile kısa kollu giymedim pantolonumu üzerinde tunik olmadan giymedim ama yetmiyor işte tam olarak yansıtamıyorsun...
bi arkadaşımız yazmıştı okadar hoşuma gitmiştiki ilk kapandığım gün bende yazmıştım aynısını...
ZOR OLUR SANMIŞTIM NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI... ŞİMDİ ANLIYORUMKİ NEFSİM BENİ FENA OYUNA GETİRMİŞ...
mehtap58canım Rabbim bu isteğini kalbine koymuşsa boşuna değil... Bu devirde böyle güzel bişeyi istemek bile büyük lütuf. kıymetini bil lütfen. ferace giymek elbette çok iyi ama bu senin için şuanda zor olur.. zorlanırsın yapamayabilirsin.. Önce yavaş yavaş başla.. Bir şal al ve herzamanki kıyafetinin üzerine biraz uzun ceket alarak başla derim ben Yani kendini zorlamadan... devamı gelecektir zaten.. inşallah..
AYNENNNNNNNNNNNNNNN TAMAMEN katılıyorum canım mehtabım ilk bir ay nefis ve sen okadar yoğunki herşey yıllarca hasretle beklediğin anı yaşayamıyorsun nefes alamıyorsun... yakıştıramıyorsun... vazgeçmekle yüzyüze kalıyorsun çünkü eleştiride farklı oluyor en iyisi yavaş yavaş başlamak.. sen ilerledikçe bir süre sonra farkedilmiyor bile
AcizBirKul.Örtünü kısacık yapmak zorunda değilsin ki canım
Ben upuzun şallar aldım doluyorum güzelce ve omzum heryerim kapanıyor
Ben kendi bedenimden bir beden büyük pardesü aldım hiç yapışmıyor daracıkta olmuyor
Bütün bu seçimler senin elinde
İlla dışarıda ki kapalılar gibi olmak zorunda değilsin
Şahsen beni kim görse kapanınca böyle kapanıcaksın tam kapanmış diyolar çok hoşuma gidiyor tabi :a44:
ben pardesü giyemiyorum dahada giyecek gibi değilim isterim ama hazır değilim belkide eşarp bile yapamıyorum şalımı geniş geniş yapıyorum kocaman şallar almış eşim zaten yani nasıl istersen öle oluyo yani herkes gibi olmak zorunda değilsin