Su-EdaEsselamu aleyküm ve Rahmetullah uzun süredir yoktum.işten çıktım evdede internet omadığı için hiç giriş yapamadım.. Kalben Rabbim izin verdiği sürece dualarımdasınız.özledim siz kıymetli kardeşlerimi... Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu. Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız.. seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal... Allah'a emanet ol
yukarıdaki renkli yazı bu sitedeki bu bölümdeki ilk yazılarımdan okuyunca çok duygulandım..Rabbim ne güzellikler nasip etti..
bu sene maşallah barekallah altın yılımız oldu..manen anneciğim Kuran kursuna gitti. tevcittini ilerletti nerdeyse bir sene olacak tesettür nuruyla nurlandı...kıymetli kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyiniz..biz birlikte sevindik yeri geldik birlikte üzüldük..bu güzel haberi sizlerle paylaşmak..dualarınızda yer almak istedim
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah (c.c.) emanetsiniz:a15:
Es Selamu aleykum Su eda kardeşim..
Çook uzun bir aradan sonra seni yeniden burada görmek gerçekten beni çok mutlu etti..
Yeniden aramıza hoş geldin..
Annen için de maşAllah SubhanaAllah.. Rabbim mübarek eylesin.. Hayırlı olsun..