Esselamu aleykümve rahmetullahi ve berakatuhu
Esselamu aleykümve rahmetullahi ve berakatuhu
La İlahe İllallah!
Karar veremiyorsunuz....
Aslında çok haklısınız....
Bunca zahmete ne gerek var?
Hali hazırda deniz, güneş ,eğlenmek gezmek varken....
Hele bir arkadaş görür maazAllah...Ne der sonra ? O arkadaşı Yaratan dan değilde Arkadaştan,eşten,anneden korkmak daha mantıklı!!!
Siz böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz?
Hep genç....
Hep En GÜZEL....en iyi giyinen...en sevimli....enlerin başında kalacak mısınız?
Sakın başkalarının söylediklerini dinlememezlik etmeyin...
Eşinizin alaylı bakışı en güzelii...
Anneniz başınızı açacaksın diye söylenirse kırılmayın..haklıdır...çünkü ona kararsız yüzünüzü göstermişsiniz?
Siz hiç ÖLÜM gördünüz mü?
Bir gün sadece....Bir margo gidin
Sadece ilk adım attığınız o ölüm yerinde ki soğukluk içinize işleyecek....,
Bir ölü evine gidin....SİZİN SAÇINIZIN RENGİNE,KIYAFETİNİZE,NE DE GÜZEL olduğunuza mı bakıyorlar bir bakın...
Ya da bir mezarlığa ,Cenazeye eşlik edin...toprağa verilirken....ne götürdüğüne bakın...Annesini ,eşini,arkadaşlarını ....HANGİSİ GİDİYOR YANINDA?
BİRDE ÖLÜMÜN SOĞUK YÜZÜ...NE ZAMAN BİR YAKININIZ ÖLÜVERİR.....Allah korusun...
La ilahe illallah dersiniz...Rabbim merhamet diye yalvarırsınız....
Neden ÖLÜM? Çünkü Kişinin KIYAMETİ...SİZİ O AN KİM KURTARACAK..
Bir dakika..bunun içinde KARAR vermeniz lazım değil mi? Ben beklerim de...ZAMAN ne kadar önemli biliyor musunuz?
İçinizde başlayan , çiçek açacak o tohumları öldürmek bu hayata devam mı etmek istiyorsunuz.. KARAR VERİN
Yoksa Rabbimin merhametine uğrayanlardan mı ?
Ölürken..Nasıl yaşarsak öyle öleceğiz...
Nasıl yaşamak istiyorsunuz ...Karar verin...
Tesettür sadece başını kapatmak değildir...Rabbimizin rızasını kazanmak...büyük bir adım...islamı yaşamak,yaşamak için çalışmaktır.
Tesettür ...sadece dış giysilerin tümüyle kapalı olmasından ibaret değildir...gözlerin tesettürüdür...dilin tesettürüdür...kalbin tesettürüdür..yaşamın-yaşamanın tesettürüdür...siz bunu mu yapmak istiyorsunuz? Karar verin...
Ahireti düşünün......Giysilerinizi düşünün
Ahireti düşünün...annenizi eşinizi arkadaşlarınızı düşünün
Ahireti düşünün...sizin için söyleyecekleri alayları düşünün
Ahireti düşünün...KIYAMETİ düşünün
Ahireti düşünün...Hz.MUHAMMED MUSTAFA'yı s.a.v. düşünün
Ahireti düşünün ALLAH'ı Celle Celaluhu düşünün
Ahireti düşünün ve KARAR VERİN gerçekten
Bu kadar mı zayıfsınız?
Sahabeler zamanında ki kötü muamele yokken
Ülkemizde bu kadar rahatken...
İnsanların kötü bakışlarımı sizi etkiliyor.....
Eşiniz anneniz mi kurtaracak sizi...
Neden güçlü bir karar veremiyorsunuz? Düşünün....SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?
Unutmayın...
Hidayet sadece Allah' tandır... Celle Celaluhu
Sizin kalbinize bu ateşi attıysa SİZDEN NE BEKLEYEBİLİR ?
Düşünün
SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?
İyice düşünün
La ilahe illallah
gülsmselamun aleykum burcu abla ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun
hemşiregamze, post: 1473466, member: 37970bende gercekten cok kapanmak ıstıyorum ama nedenını bılmedıgım bı karasızlık var ıcımde etraftakı ınsanların dusuncelerı bakıs acılarını sureklı kendıme sorun yapıyorum esımde ıstıyor lutfen banada yardım edın bır fıkır verın ıs hayatımdanda kaynaklanıyor bu sorun galıba aslında kapalı calısan arkadaslarımda hayırlı gunler hayırlı ramazanlar.....
gülsm, post: 1473471, member: 109263selamun aleykum ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun
glshdgnctlbende kapanmak istiyorum daha öncede sizlerlede paylaşmıştım bu arada eşiminde benım kararsızlıgımda payı büyük çünkü ben ne zaman kapanma istegımden bahsetsem isteksiz tavırları yorumsuz bakısları ve dahası hiç teşvik etmemesıde beni çok yıldırıyor hatta abartarak gülmesi yani nasıl anlatabılırım bilemiyorum sizlere
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah