BerrineymenMerhaba arkadaslar siteye bu gün üye oldum. Ben de hayatın anlamsızlığını ve mutsuzlugumu yenecek tek bir yol buluyorum , bu da kapanmak ve Allah' a ( c.c ) inancimizi guclendirmek.Çünkü ibadet etmek ve örtünmek fikri, düşüncesi bile beni ve kalbimi huzura erdiriyor.ANCak ailemi tamamen karşıma alacağım, dostlarım şok geçirecek ve sırtını bana donecek.annemler beni reddedecek. Her gece "Allah'ım bana ve aileme iman gücü ver, icimize inançlı olmayı nasip et " diye yalvarıyorum.nasil yapacagım bilmiyorum. Şeytan ve vesveseleri beni rahat bırakmıyor ve hep üzerime miskinlik veriyor..hayatımda ilk kez boyle bir siteye üye oldum hatta üye oldugum ilk site...
Bana destek ve önerileriniz olur mu??
Bence sen rabbimin sevdiği bir kulusun ki böyle bir ortamda yaşarken senin kalbine sevgisini ihsan etmiş. Bu çok güzel bir şey sana düşen sende ona kulluğunu ve sevgini göstermelisin. Ne kadar uzunda yaşaşak ömür 3 günlük. Geçmişe baktığımızda zaman nekadarda çabuk geçmiş diyoruz ama giden ömürden gidiyor... Insanlar arasında Çok kızdığım bir cümle var bunuda paylaşmak istiyorum burdan. "Amaan
Dünyaya bir daha mi gelicez yapalım edelim vs" e peki ahiret hayatımıza kaç kez gidiyoruz orayada bir kez gitmiyormuyoz. Ve ordaki hayatımız sonsuz ve adedi. Bu dünyaya gelirken seçme şansımız yoktu. Ama Allah c.c.ahiretteki hayatımızı seçme şansı vermis bizlere. Rabbim cümlemizi bütün ümmeti muhammedi cenneti kazananlardan eylesin inşallah.