pınar.pınar
Yeni Üye · 0 mesaj
844.528 görüntülenme · 10.011 yanıt
pınar.pınar
Yeni Üye · 0 mesaj
pınar.pınar
Yeni Üye · 0 mesaj
-seleme-dogru soluosun kardsım ama şöyle bısı war kadınların dındekı gorevlerı bellı bıze dunya hayatı derken okul dıye belırtmıo ılım ogrencez tabı ama bu okulda tek olmaz wala ablacım ben gunlerce haftalarca aylarca dusundum ama bı sonuca waramadım su an bıle dusunuyorum we en sonunda buraya baktım yorumlarını gordum allah razı olsun soledklerın ıcın ama benım meslegm ogretmenlık degl kı arkeolog bu ıste kapanmak dahada zor okullarda da basortusu yasak olunca bende bırakmayı dusundum we hala bı karar weremıyorum
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
bortulubocek, post: 1412771, member: 105665Selamunaleykum kardeslerim,
hanimlara tesetturu sevdirme amacli bir calismada tesetture giris oykulerinizi de paylasmak isterim, ancak sizlere tek tek ulasmam mumkun gorunmuyor. Paylasmak isteyen arkadaslarim ...........dan ulasirlarsa cok cok cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Selam ile...
berat05, post: 1412661, member: 101714
Afferim size...böyle güçlü , Rabbine tevekkülle gidecek,sorgulayan bakışları bilgisiyle cevaplayacak,islami terbiyesiyle,duruşuyla tebliğe bıkmadan davet edecek kardeşlerimi burda görmek istiyorum...
KARDEŞİM dualarım sizlerle...ALLAH Celle Celaluhu size güç kuvvet versin ki İslamı yaşamayı öğrenmeyi ve öğretmeyi başarabilesiniz.
Siz bu şekilde durursanız inanın size laf söyleyenler az bir zaman sonra saygıyla karşınızda duracak...Yeter ki öğrenin-öğretin ve İslam için çalışın...
Selametle değerli kardeşim.
pınar.pınarAynen elifcim ilk günler insanlar ne sölücek acaba kapandığımi görünce diyodum bunun tedirginligini yaşadım ama genelde olumlu şeyler duydum bi kaç tane çıkıyo evlendin mı diyen falan takılmamak gerekiyo Rabbimin rızasını kazanmak var işin ucunda değil mi, arada vesvese geliyor bana ama inanıyorumki aşıcam bunu da bol bol dua edelim birbirimize inşallah..
KaLBuN_KeSiR
Bırakın başkalarını şu an siz kendi kendinize ALLAH'ı hatırlatmıyor musunuz? Hatta iyice bakın etrafa odanızın atmosferi değişti değil mi? Çünkü şu anda orda melekler var, dilinizde ALLAH olduğu müddetçe,ALLAH'ı hesaba katma,ALLAH'ı dikkate alma düşüncesi olduğu müddetçe onlar sizinle olacak.Herşeyden önce siz şu ana kadar size bakan gözlere dişiliğinizi,cinselliğinizi,dış görüntünüzü sunuyordunuz,sizinle karşılaşanlar ister istemez bunlarla karşılaşıyordu.
Şimdiyse cesedinizi perde ardına çektiniz ruhunuzu sundunuz.O ALLAH'ın üflediği ruhunuz..
Şöyle bir kendinizi yoklayın bir emri yerine getirdiniz ve neler değişti. İnsani, melekut alemine ait duygularınız ön plana çıktı değil mi? Öyle ya bastırılan bu erdemleri kendiniz bile görememiştiniz.
Siz şu anda ALLAH'ı hatırlatan bir işaretsiniz.Muhatap olduğunuz herkesi İslama çağırıyorsunuz,hiç konuşmadığınız halde.Ne yazık ki sizinle muhatap olan bir takım zavallı nasipsizlerin kalplerinde ki marazları artacak,dertleri depreşecek.İç dünyalarında savaş başlayacak,kimisi sözleriyle kimisi gözleriyle sataşacak,güçleri neye yetiyorsa onu yapacaklar.
Ama siz ALLAH'ın yakınlığını,sıcaklığını,muhabbetini kazanacak ve bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz,özel olmanın ayrıcalıklı olmanın tadına varacaksınız..
ALINTI_
KaLBuN_KeSiRÖrtüsüzlük bir hayat tarzı,yaşam biçimidir.
Örtüsüzlük bir düşüncenin,bir felsefenin yaşama geçirilmiş halidir.
Verilmiş bir kararın düşünülerek varılmış bir kararın uygulanmaya konulmasıdır, bilinçli bir tercihtir.
Örtüsüzlük başka bir yoldur, başka yolda seyretmektir.
Dahası örtüsüz hayat tarzı bir bütündür birazını alıp birazını bırakma imkanınız yok gibidir.
pınar.pınarAynen elifcim ilk günler insanlar ne sölücek acaba kapandığımi görünce diyodum bunun tedirginligini yaşadım ama genelde olumlu şeyler duydum bi kaç tane çıkıyo evlendin mı diyen falan takılmamak gerekiyo Rabbimin rızasını var işin ucunda değil mi, arada vesvese geliyor bana ama inanıyorumki aşıcam bunu da bol bol dua edelim birbirimize inşallah..[/QUOTE
Ah o evlenme meselesi yok mu duyunca çileden çıkıyorum. Zaten ailemin özellikle de annemin başımı örtmemi istemeyişindeki sebeplerden birisi. Neden olduğnu tahmin edersiniz herhalde. Şu anda halihazırda nişanlım vs de yok.
Oysa bana sorarsanız derdim değil. Başım açık diye beni beğenecek kişiyle ne işim olabilir ki ya da öyle fikre sahip bir kaynana, kayınbabayla. Ben nasıl anlaşabilirim öyle kişilerle? Bi süre anlaştım diyelim, ne kadar sürebilir sizce? Gün gelir bi yerden patlak vermez mi, tartışma çıkmaz mı? Soruyorum size ÇAĞDAŞLIK bu mu? Bunun adı çağdaşlıksa ben geri kafalı olmaya razıyım. ALLAH bizi takva sahibi, 'zan' dan uzak duran insanlarla muhatap etsin inşallah.
Nurşahhpınar.pınarAynen elifcim ilk günler insanlar ne sölücek acaba kapandığımi görünce diyodum bunun tedirginligini yaşadım ama genelde olumlu şeyler duydum bi kaç tane çıkıyo evlendin mı diyen falan takılmamak gerekiyo Rabbimin rızasını var işin ucunda değil mi, arada vesvese geliyor bana ama inanıyorumki aşıcam bunu da bol bol dua edelim birbirimize inşallah..[/QUOTE
Ah o evlenme meselesi yok mu duyunca çileden çıkıyorum. Zaten ailemin özellikle de annemin başımı örtmemi istemeyişindeki sebeplerden birisi. Neden olduğnu tahmin edersiniz herhalde. Şu anda halihazırda nişanlım vs de yok.
Oysa bana sorarsanız derdim değil. Başım açık diye beni beğenecek kişiyle ne işim olabilir ki ya da öyle fikre sahip bir kaynana, kayınbabayla. Ben nasıl anlaşabilirim öyle kişilerle? Bi süre anlaştım diyelim, ne kadar sürebilir sizce? Gün gelir bi yerden patlak vermez mi, tartışma çıkmaz mı? Soruyorum size ÇAĞDAŞLIK bu mu? Bunun adı çağdaşlıksa ben geri kafalı olmaya razıyım. ALLAH bizi takva sahibi, 'zan' dan uzak duran insanlarla muhatap etsin inşallah.
insaAllah (: Ne guzel sozler soylediniz.(:
NurşahhKatrePare sağol canım benim, desteklerin için tesekkürler.
Manevi olarak destek veren herkese teşekkürler. ALLAH razı olsun hepinizden.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.