Goldenrose, post: 1347654, member: 98437Ben de kapanmak istiyorum. 14 yaşındayım. Babam, halalarım, annem ve diğer bütün tanıdıklarım çok dindar insanlar. Kapansam bana tek lafları olmaz, aksine çok çok sevinirler. Ama insanın nefsini ve şeytanı yenmesi o kadar kolay olmuyor işte. Bazen bu siteye girip yorumlarınızı yazılarınızı oluyorum ve '' tamam işte kapanıcam '' diyorum. Ama kısa bir süre sonra duygularım düşüncelerim altüst oluyor. Artık ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum ve bazen boğulucakmışım gibi oluyor. Kendimi fazla sıkmamam gerekiyor belki ama tesettüre girebilirsem ancak şimdi girebelirim. İler ki yıllarda bu çok zor olabilir. Ağaç yaş iken eğilirmiş.
O yüzden lütfen lütfen bana yardım edin. Kapanmanın Allah'ın emri olduğunu bildiğim halde nefsime yenik düşmek istemiyorum. Bunları yazarken bile gözlerim yaşarıyor. Diğer arkadaşlarım nefislerini yenerek kapandı. Ben niye yapamıyorum ? diye. Benim neyim eksik diye? Ya pişman olursam diye çok korkuyorum. Ne zaman kapanma hevesi içime gelse şeytan biranda bütün beynimi kaplıyor ve bana daha çocuk olduğumu büyüyünce yapabileceğimi sıcaklarda örtünün çekilmeyeceğini söylüyor. Sizden yardım istiyorum. Çünkü bu yolda tek başımayım ve çok korkuyorum herşeyden ..
kardeşim durumlarımız birbirinden çok farksız
durumunu inan bana çok iyi anlıyorum yazdıklarını okurken sanki kendi içimden geçenleri bir başkası dile getirmiş diye düşündüm
rabbim biliyor ya çok isterdim sana yardım etmeyi ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş fakat sakın kendini bu yolda yalnız hissetme kardeşim çünkü emin ol ki yalnız değilsin!
sorun :belkide tam kapanacağım dediğimiz anda nefsimize ağır gelen şey etrafmızdaki, bizim yaşımızdaki insanların halleri nede olsa ahir zamandayız kafamızı nereye çevirsek haram( rabbim cümlemizi korusun) belkide etrafımızda ki insanların bakışlarından korkuyoruz , ne derler bana ne gözle bakarlar diye düşünüyoruz.ama bütün bunlara rağmen gece kafamızı yastığımıza koyduğumuzda 'bunların hepsinden çok daha önemli olan bir şey var ÖRTÜNMEMİ BENDEN RABBİM İSTİYOR BAŞKALARININ BANA BAKIŞINDAN KORKUYORUMDA YARIN MAHŞERDE RABBİM BENDEN HESAP SORARSA NE DERİM' diyebiliyorsak hala umut vardır demektir.bolca dua edelim kardeşim kendimizi nefsimizin hoşuna giden şeylerden uzak tutmaya çalışalım dualarından benide eksik etme sende benim dualarımdasın unutma!..
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim
allaha emanet ol.....