MAKBERGÜLÜrabbim yardımcın olsun gerçekten zor bir karar...inş.kazanlardan oluruz..böylesi zor bir kararı bende vermek zorunda kalanlardandım...rabbime verdiğim sözü ne pahasına olursa olsun tutmayı başardım çok şükür.bende henüz 10 yaşında kapanmayı çok istediğim için kapandım.belkide ailemin beni doğduğumdan beri böylesi güzel yönlendirmesi benim en büyük şansımdı...liseye başlamadan da topuklarıma kadar beni saran örtüme büründüm çok şükür...benim okuduğum zamanlarda henüz başörtü yasağı olmadığından sınava rahatça girdim..en yüksek puanlarla istediğim bölümü ilk sıralardan kazandım..amma gel gör ki tamda benim kazandığım sene yasak çıktı..öyle bir ikileme düştüm ki ya başımı arkadaşlarım gibi açıp idealimdeki okula devam edecektim yada tüm bunlardan vazgeçip herşeye rağmen kendimi geliştirmeye farklı yollardan devam edecektim
[/COLOR
]...ne mi yaptım tabii ki en zor olanı...ideallerimden vazgeçmek uğruna rabbimin rızasını kazanmak için okulumdan vazgeçtim..
çünkü tüm zorluklara rağmen devam etseydim bu sorun hep karşıma çıkacaktı arkadalrım okullarını bitirmelerine rağmen mesleklerini devam ettirmek adına hala başlarını açıyorlar..açamayanlarda benim gibi yuvasına sahip çıkıp çocuk yetiştiriyorlar..sorarım sana sonuçta aynısını yaptıktan sonra rabbimin rızasından vazgeçmek niye..bu da bizim için bir imtihan değil mi?
rabbim belkide bizleri böyle sınayarak rızasını kazandırmak istiyor..ne dersin? bataklıktada olsa gül yinede güldür..altın çamurlansada değerini kaybeder mi?sende öyle değerlisin kardeşim unutma...!çekilen her acının mükafatı ..çektiğin acıdan kat kat fazla olacak bunu bil ve buna inan..kendini öyle donat ki islami bilgilerle seni kimse sarsmasın..rabbim imtihanların en güçleriyle seni imtihan ederken bilki mükafatlarında en güzellerini sana sunacak inş.rabbim sana sağlam iman versin inş.sabret ki..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler canım kardeşim...
Selamün Aleyküm…
Sevgili Makbergülü kardeşim
Maşallah . Ellerine sağlık o kadar güzel bir yorumu bizimle paylaşmışsınız ki
Ve çok önemli birkaç noktaya değinmişsiniz inşallah iyi anlayıp hakkıyla uygulayanlardan oluruz.
Allah celle celalüh sizden razı olsun.
Selam ve dua ile