berat05Esselamu aleyküm Gönlü güzel kardeşlerim
Burcu kardeşimle başlayan bu kardeşlik bağlılık....
ve sizler
yazılarınız
Her birinizin yazısı yüzlerce kez okunsa bıkılmaz...
Her birinizden asıl ben nasipleniyorum...her yazınızda o güzelliği alıyorum inanın...
Sizlerin burda oluşu...birbirinize ve buraya gelecek tüm kardeşlerimize destek vermeniz beni çok mutlu ediyor.....diyorum...işte kardeşlerim....biz olmasak ta..devam edecekler var...
Hakkınızı helal ediniz...helalleşmek güzeldir...
Sueda,Ceylantur,Mir_erhan,acizanegünahkar
Maaşallah Barekallah geçtiniz bizleri...
Rabbim yolumuzu açık eylesin, Sırat-i Mustakim'den ayırmasın..
Gönüllere hidayet , kardeşlerimize vesile olabilmeyi nasip eylesin...
Ayaklarımızı ve kalbimizi dini üzerinde sabit kılsın...
HAK için Yaşayıp HAK için ölmeyi nasip eylesin...İNŞALLAH
Kardeşlerim şunu unutmayalım ki tek tesettürde değil yaşamımızın geneline HAK' kın rızasını alabilmek için çabalamalıyız...Elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız..
Yaşamımızda ki tüm insanlara davranışlarımızla,hareketlerimizle,yaşama biçimimizle örnek olmalıyız...Her birimiz kendimizi iyi biliriz değil mi ?
Hep birlikte
Tebliğ ve Desteğe
Devam İNŞALLAH
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah yüreği güzel değerli ablacığım..
Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah..
Hayırlı ve bereketli Cuma'larB)
Dualarınıza canı gönülden Amin..Amin..Amin..
Paylaşımlarınızı yorumlarınızı her okuduğumda,yüreklere hitabeden inci tanesi ışıltısını hissediyor yürekler...
Buradaki değerli kardeşlerimiz abilerimizin kıymetli yorumlarıyla..
Her seferinde ilk okuma heyecanıyla,susamış bir insanın bu yazılan maneviyat yüklü yazılarda Rahmet olan suyu yudumlayarak kana kana içmesi gibi yazılanları yudumluyorum..Ama her seferinde aynı ferahlık ...
Rabbim hisseden yüreklerinizi bereketlendirsin sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah..
Canım ablacığım bu yazınızda da herzamanki gibi yüreklere hitab ediyor nefsimize nasihat veriyorsunuz
Maşallah Barekallah Subhanallah
Tesettür Ummanda bir damla gibi..
Eğer Bizim Niyettimiz Hakkın rızası için yaşamak ise..
Biz Ebediyet yolcuları Olarak..Bizi Bizden çok seven Rabbimizin Rızasını istiyorsak..
Bizim Davamız Ummanlara küçük adımlarlada olsa Yol almak..
Davamız Büyük Davamız islamiyet İslamiyeti Yaşayabilmek..
Nefismizle cihat edip..Bu Umman olan islamiyetin güzelliklerini bir damlada olsa hissedip yaşayabilmek../Yansıtabilmek..
Tesettür Aylin kardeşimizin ifadesiyle Sadece başörtüsü değil yüreğinide örteceksin..
Günahlara karşı..Tesettürünle Taçlanacaksın..Bu taç tek başına yetmez..İbadetlerinle Tacını kendine yakışır hale getireceksin..Oturman konuşman Hal ve tavırların ruhun yüreğin tesettüre girecek günahlara karşı..
Aslında Huzuru tadacaksın islamiyeti yaşayarak..Hayatın olacak..Çünkü Bunun için varız bu dünyada Kul olmak için..Aslında özümüze döneceğiz Kul olacağız Rahman'a
Bu yolda karınca misali emekleyerekte olsak yolun çok başındada olsak
Rabbim bu yolda ölenlerden eylesin bizi
Allah Celle Celalühu bir an bile nefsimizle başbaşa bırakmasın bizi
Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla..
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinizB)