Su-Eda
Ve Aleyküm selam canım
Şeytan sana vesvese veriyor..
Bu kutlu adımdan vazgeçmek niye
geçici bir dünya hayatı için mi?
Geçici dünya hayatı için ebedi hayatımızımı kötü olmasını mı istiyoruz..
Tabiki hayır istemiyoruz..
Şimdi her yerde Kutlu doğum haftasının güzellikleri yaşanıyor..
Düşünelim Çok sevdiğimiz Efendimizin sallahu aleyhi ve sellem geldiğini bizim evimize buyurduğunu..
En sevgili evimizi şereflendirdiğinde bu kaygılarımızdan kaygılarımızın islamiyeti yaşamak değilde,dünyevi sorunlar olduğunu söyleyebilirmiydik yada düşünürmüydük..
Birde En sevgilinin islamiyet adına çektiği sıkıntılardan bahsettiğinde bu günlere kolay gelinmediğinden..Ahir zamanı ümmetine ötelerden selam yolayıp
kardeşlerimi görmek isterdim dediği ümmet olarak geçici dünya için kaygılanırmıydık üzülürmüydük..
Evet bu yol dikenli Ama sonunda Gül'e kavuşmak varsa..
Sabırla çekilen sıkıntıların huzuruyla..yolumuza devam etmeliyiz..
Şimdi nefsimiz iş aş diyor havalar ısınacak diyecek havalar çok sıcak vs..hiç susmuyor..
Biz Şeytanı mutlu etmeyelim ağlatalım .
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim diyerim ve kutlu adımla başladığımız yola devam edelim..
sendeleyebiliriz.ama her sendelemede elif gibi dimdik duralım inşallah..
Canım örtün senin tacın,senden bir parça,
elif deseler canından bir parçadan vazgeç parmağının birini ver dünyanın servetleri senin olsun..
hemen deriz/dersinki asla..
Bu nedenle canım örtünden vazgeçme..
İşte sınav şimdi başladı..Örtünün sınavı göster onu ne kadar çok sevdiğini ve örtünden vazgeçmeyeceğini
Tesettürüm seni çok seviyorum de..vazgeçme..
dualarımdasın canım
selametle kal
En Güzel'e Allah Celle Celallühu emanetsin
:a07:
canım Allah razı olsun içimi o kadar rahatlattın ki,söylediklerinin bilicindeyim yanlız Allah'ımın yolundan sapmak istemiyorum tesettürümü çıkararak.Kendi isteğimle hiçbir zorlama olmadan kapandım ve inşallah bu dünyadaki sınavımı geçmeyi Allah (c.c.)nasip eder. İçimi rahatlattın Allah razı olsun.Allah a emanet ol