ve aleyküm selam elif kardeşimiz,
öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, aramıza hoşgeldiniz B) B) B)
MaşAllah size ki, hem tesettürün farzlılığı konusunda bilinçlisiniz hem de bu emri yerine getirmek için adımlar atıyorsunuz, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, utandırmasın inşAllah
Ne mutlu size ki, anneniz de tesettürlüymüş ve iş yerinde de destekleyenler varmış.
Cuma günü alışverişe çıkacakmışsınız, hayırlı olsun inşAllah,
Rabbim tesettürümüzü daim eylesin ve bizleri onu hakkıyla taşımamızı nasip etsin inşAllah,
Allah'a Celle Celalühu emanet olun, selam ve dua ile, hayırlı sabahlar
elif.ms.a kardeşlerim.bende bu konuda madurdum ki hala madurum ama burdaki olayları yaşananları okudukça kendime güvenim geldi.Allah razı olsun sizlerden.bilmiyorum hala ilgilenen varmı yazdıklarıma cevap gelirmi ama bende kapanmak isteyenlerdedim.fikrimi bi kaç kişiye söyledim çok güzel tepkiler aldım hatta iş yerinden bi ablam kendi eşarplarından bi tane bana getirdi inşallah yakın zamanda güzel haberler vermek dileğiyle Allah'a emanet olun.selametle..
elif.macizanegünahkar ablacım çok sevindim cevabını görünce iş sadece bi adım atmaya kaldı.zaten günlerdir burdaki yazılanları okuyorum içimi daha çok huzur kaplıyor.insan onca şeyi duymasına rağmen hala kendine destek arıyor,birilerinden güzel bişeyler söylemesini bekliyor...buraya bunları yazmam bu yüzden bana çok dua edin inşallah tam anlamıyla tesettürü yaşamak isteyenlerdenim Allah 'ım öyle olabilmeyi nasip etsin bana ve benim gibi olan bir çok bacıma.selametlee
elif.mElhamdülillah Elhamdülillah!Şükürler olsun rabbime ki bu dünyaya müslüman olarak geldik Allah ım bunu bize nasip etti.Bizede bunun gereklerini uygulamak düşer.ne zaman oturup dışarıyı izlesem ve tesettürlü degilde başı açık bi anne görsem içimden derimki "Allah ım sana şükürler olsun ki annem kapalı"bende isterim benim çocuklarımda bana böyle söylesin.Allah c.c" ye layık kul,peygamberimiz s.a.v e layık ümmet,ana babalarımıza hayırlı evlat olmak,hayırlı evlat yetiştirmek duası ile...cuma günü Allah ın izniyle alışverişe çıkıcam ve pardüsemi alıcam.hayırlı haberlerimi vericem.