Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
ınananpınar
ALLAH RAZI OLSUN:)HEPİNİZE DUA EDİCEM İNŞ:):)
Rahman c.c. senden razı ve hoşnut olsun inşallah
Sana hayırlı yolculuklar canım
dualarada bulumak duasıylaB)
:H
844.323 görüntülenme · 10.011 yanıt
ınananpınar
ALLAH RAZI OLSUN:)HEPİNİZE DUA EDİCEM İNŞ:):)
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
ınananpınarHayırlı günler arkadaşlar. Ramazan ayı içinde kapanmak istediğimi ama bazı engellerin olduğunu yazmıştım burdan. Allah kimseyi duadan ayırmasın önce onu söyleyeyim. Gelecek pazartesi umre vazifemi yapmak üzere Mekkeye gidiyorum. Dönüncede örtümü çıkarmayarak hayatıma tesettürlü devam ediyorum Allah nasip ederse:):):):)dualarınız için Allah razı olsun.Allah cümlenize kalbindekini nasip etsin.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
-ŞEB-İ ARUS-, post: 1255202, member: 96566tesettür öyle önemli bi karar ki ve güzelliklerle dolu..
benim hayatımda ki en net en güzel tarihlerden biri çok unutkanımdır ama o günü öncesibi sonrasını unutmuyorum.. unutulmazda...
sıkıntı çeken kardeşlerim var hemde çok ama yaşayan biri olarak diyorum ki rabbim sabrını veriyo bi zamanlar nedenlerini niçinlerini sorgulayanlar şimdi ise iyiki diyorlar :)
ya öyle bişey ki kapandığım zaman herhalde bunun bi sevgilisi var o istedide ondan kapandılar bile diyen oldu :)) halbuki gerçek sevgiliyi unuttular..
inşa-ALLAH tüm kardeşlerim o gerçek sevgiliyi bulup aşk huzurunda bir farz emrini hayranlıkla incelikle yerine getirecektir..
inanmak başarmaktır..karar vermek yapmaktır uygulamaktır.
ama ne olursa olsun ertelemeyin yarın öbür gün daha sonra olur demeyin olmaz.
olmaz...
olmaz.
ertelerseniz olmaz anı yaşayın.
hakkın nasip ettigi anda yapın...
mevlam yardımcınız olsun inşa-ALLAH...
ınananpınarHayırlı günler arkadaşlar. Ramazan ayı içinde kapanmak istediğimi ama bazı engellerin olduğunu yazmıştım burdan. Allah kimseyi duadan ayırmasın önce onu söyleyeyim. Gelecek pazartesi umre vazifemi yapmak üzere Mekkeye gidiyorum. Dönüncede örtümü çıkarmayarak hayatıma tesettürlü devam ediyorum Allah nasip ederse:):):):)dualarınız için Allah razı olsun.Allah cümlenize kalbindekini nasip etsin.
-ŞEB-İ ARUS-, post: 1255202, member: 96566tesettür öyle önemli bi karar ki ve güzelliklerle dolu..
benim hayatımda ki en net en güzel tarihlerden biri çok unutkanımdır ama o günü öncesibi sonrasını unutmuyorum.. unutulmazda...
sıkıntı çeken kardeşlerim var hemde çok ama yaşayan biri olarak diyorum ki rabbim sabrını veriyo bi zamanlar nedenlerini niçinlerini sorgulayanlar şimdi ise iyiki diyorlar :)
ya öyle bişey ki kapandığım zaman herhalde bunun bi sevgilisi var o istedide ondan kapandılar bile diyen oldu :)) halbuki gerçek sevgiliyi unuttular..
inşa-ALLAH tüm kardeşlerim o gerçek sevgiliyi bulup aşk huzurunda bir farz emrini hayranlıkla incelikle yerine getirecektir..
inanmak başarmaktır..karar vermek yapmaktır uygulamaktır.
ama ne olursa olsun ertelemeyin yarın öbür gün daha sonra olur demeyin olmaz.
olmaz...
olmaz.
ertelerseniz olmaz anı yaşayın.
hakkın nasip ettigi anda yapın...
mevlam yardımcınız olsun inşa-ALLAH...
berat05, post: 1255192, member: 60957ceylantur kardeşim ALLAH c.c. razı olsun sizden
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere
Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE
Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere
SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA
Selam olsun
SELAM OLSUN
cemal-i hilal
Yeni Üye · 0 mesaj
ceylanturaylin kardeşim, çok güzel özetlemişsin, rabbim razı olsun. Ben de sizlerden manevi güç alarak savaştım çevremle.
Rabbim her birinizden binlerce kez razı olsun,
berat ablamızın belirttiği gibi,
[sıze=4]selam olsun peygamber efendimiz'in s.a.v. Yolundan gidenlere
[/sıze]
[sıze=4]selam olsun allah'ın c.c. Emirlerini hakkıyla yerine getirenlere[/sıze]
[sıze=4]selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere[/sıze]
[sıze=4]selam olsun tesettürü hakkıyla taşıyanlara[/sıze]
[sıze=4]selam olsun [/sıze]
[sıze=4]selam olsun[/sıze]
allah'a (cc) emanet olun, hayırlı akşamlar
cemal-i hilal
Yeni Üye · 0 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
ceylantur, post: 1255245, member: 54443ablacığım esas Rabbim sizden razı olsun, aylin kardeşime de yazdığım gibi, bana çok büyük manevi destekler verdiniz, hakkınızı ödeyemem :a03:
Şimdi doğru safa geçmiş birisi olarak ben ve diğer tesettürlü kardeşlerimiz, sıkıntı çeken kardeşlerimize dualarımızla ve yazılarımızla destek olmaya devam edeceğiz inşAllah,
Sloganımız;
HEP BİRLİKTE
Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşallah
Allah'a (CC) emanet olun değerli ablamız, hayırlı akşamlar, selam ve dua ile,
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Su-Eda
Esselamu Aleyküm canım
Maşallah Barekallah Subhanallah
Çok güzel ifade etmişsin şiir gibi...
insanın yüreğini ferahlatan huzur veren bir şiir
Rahman c.c. razı olsun
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin..:a07:
ceylanturAylin kardeşim, çok güzel özetlemişsin, Rabbim razı olsun. Ben de sizlerden manevi güç alarak savaştım çevremle.
Rabbim her birinizden binlerce kez razı olsun,
berat ablamızın belirttiği gibi,
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere
Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE
Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere
SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA
Selam olsun
SELAM OLSUN
Allah'a (CC) emanet olun, hayırlı akşamlar
berat05, post: 1255721, member: 22830Tüm kardeşlerimizden Allah Celle Celalûhu Razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim tüm hanım kardeşlerimize tesettür mutluluğunu yaşatsın inşallah
cemal-i hilalbu yaz nasıp olucak ınsallah olmaz sag kalırsam yuregımdekı yanan atesı dındırmeye canı gonulden hazırım...
cemal-i hilalölmez sag kalırsam
-ŞEB-İ ARUS-selamün aleyküm güzell kardeşim.
sizinde ilk zamanlarınızı hatırlıyorum ama herşey geçiyor bi zaman sonra hepsi bitiyor sizin içinizde o güzel hissiyat olmazsa bizim dediklerimiz zerre kalırdı göremez görmezdiniz rabbim nasip etsin inanan tüm kardeşlerimize.
yolumuz uzun biz yoksak siz varsınız hiç kimse olmazsa biz varız inşa-ALLAH davamız TEKBİRLERLE şehadete kadar sürecektir..
mevlam sizi bize vesile olanları o güzeler güzeli ablalarımızı rızasında sabit kılsın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.