GULSEN BOZDEMIRSelam kardesim oyle guzel yazmissinki cok dogru ama gercekten esim kapanmami cok istiyodu bende istiyodum ama ailem o istiyo diye kapanmama iyi bakmiyorlardi o yuzden kapanamiyodum soyle bi dusundum kimse kimsenin mezarina girmeyecek dinimizde kadin kapali olmali diyor tam 2hafta oldu kapanali ailem cok konustu ama yavas yavas alistilar 2haftadir kulaklarim tikali kimseyi dinlemiyorum birde namaz kilmaya baslasaydim baska derdim yok
ve aleykum selam canım inan mutlu oldum sende o harika huzuru kavusmussun ne guzel Rabbim sana bu yaptıgın iabadetin için hem bu dunyada hem öteki butun guzellikleri yasatsın yürekten amin
canım benim eee tacımıızı takmıssın başımıza şimdde ibadetlerimizin en önemlisi Kuranı Kerimde bile ne fazla gecen ibadetimiz yapmakta hadi canım başındaki tacını dahada anlamlastır gerçek bir mümine yolunda ilerlemekiçin en büyük adımı at nasıl bizler acık oldugumuz zamanlarda namaz kılarken o guzelliği tadamıyorduk hep içimizin kenarı eksik sadece namazda örtülmek ikilemliliğin göstergesiydi aynı duygular tesettürümüz varken namaz kılmamak için gecerli.... öteki dunyada şimdi ayıramadıgımız 5 dakikalık namaz için ne hesaplar vereceğiz ne azaplar cekeceğiz keşkelerimiz olmasın
heleki daha kabire girdiğimizde sorulacak ilk ibadetimiz namazken nasıl görmezlikten gelebiliriz
hele hele en zorunu yapmısken tesettüre girmişken su ahirzamanda gunde toplasan 1 saatini almayacak ama sevabı yerlere göklere sıgmayacak namazımızı kılamayacakmısın
canım benim hadi burdaikindi namazı okunuyor ikindiyi karçıdıysan bile aksama yetiş hadi guzel bir abdest al ve kıl namazını