atkyselamun aleyküm...
bu forumdaki hemen hemen bütün mesajları okudum hüngür hüngür ağlamaktan alamadım kendimi:( bundan 6 sene önce hayatımda çok şey değişti.Hayattta hiç bir şey tesadüf değil gerçekten ben bir adım yaklaştım Rabbim bin adım geldi. Ve namaz kılmaya karara verdim ama doğru düzgün abdest almayı bile bilmiyordum.Aylarca yanımda kitaplarla abdest alıp namaz kıldım.6 senedir namaz kılıyorum kuran okumayı kendim öğrendim.Hep elimden gelenin fazlasısını yapmaya çalışarak dinimi öğrenmeye çabaladım ki hala devam ediyorum fakat iş kapanmaya gelince hep duraksıyorum,anlıyorum ,ağlıyorum, üzülüyorum ama yapamıyorum ki bu dini öğrenirken nasıl kimseyi umursamadıysam yine aynı davranışla devam edebilirim ama yapamıyorum. hep ama ama ama...
benim için de dua edin olur mu? :(
ve aleykum selam canım bak şimdi nekadar guzel şeyler başarmıssın tek başına kimseden destek almadan Rabbimin yardımıyla onun sana bu guzelliği lutfuyla
cok şükür Rabbim senin dogru yoluna döndürmüş ne mutlu sana amaaa :)
birtek senin bu guzellikleri baş örtünle taçlandırman kalmıs değilmi o zaman ne duruyorsunki içindeki ateşi hisset kocaman bir ateş yanıyor onugör canım
sakın seni duraksatan şeytanı dinleme onu bırak konussun ha arada bir kulak ver ama onu mat etmek için cevabınıda verki yerlebir olsun bitanem hadi şimdi diyorum sana kalk abdestini al tak örtünü sakın duraksama cunku bir sanişyemizin garantisi yokki bu bizler için Farz ozaman ozaman yerine getirmezsek demekki öteki dunyada cezasıda var neden cok gec kalalıım nden bu piişmanlıkla öteki dunyanın yolunu tutalım neden bile bile cezasına katlanalım neden O güzller güzeli Rabbim sana bu kadar gelmişken neden ona sırtımızı dönelim bak bitanem sen örtünü tak göreceksin Rabbim sana ne guzellikler bahşediyor o anda anlayacaksın hatta üzüleceksinn ben guzelliklerden neden mahrum kaldım diye daha öncde neden yapmadım diye cunku inan 12 küsür kapanan arkadaşımız oldu herkesten aynı şeyleri duyduk
dedilerrki anlatılamaz huzuru ancak yaşanır dedilerki hayatım resmen değilti dahada anlamlastı dedilerki neden daha öce yapamadım
E hadi ozaman sen neden duruyorsun belki bu emri yer,ne getirişinin karşlıgında Rabbim sana Cennetle mukafaatlandıracak Allahu Ekber Allahu Ekber
Rabbimin rahmet hazinesi okadar genişki mukafatları okadar bolki
aman ha sakın bu guzellikleri kacırayım deme bak ömür kısa hadi sende bu ilahi huzuru tat bizimle hadi ben bekliyor olacagım
canım benim herzaman yaz buraya içinde ne varsa örtünmekle ilgili cekinmeden anlat olurmu canım
hadi bekliyorum haberini canımsın Rabbime emnaetsin