Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

843.613 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah razı olsun kardeşim, Allah kimseye sıkıntı göstermesin, işlerini kolaylaştırsın. banada senin kapandığını göstersin inşallah :) Amiiinnn
inşallah bigün tanışmak kısmet olur
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

s.a. arkadaşlar ordamısınız?
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

aleyküm Selam ben burdayım
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

canım adın nazlıydı değilmi?yanlış olmasında..
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

evet nazlı
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

hıhı nazlıcım şimdide sen anlat bana hadi.çalışıyomusun evlimisin?çocuğun varmı?
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Tebliğ ve Desteğe Devam inşALLAH
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Eselamun Aleyküm neser kardeşim...
üyeliğiniz hayırlı olsun...
Hoşgeldiniz..:)
Hayırlı Ramazan'lar...
Selam ve duayla..
bm-7884

bm-7884

Kıdemli Üye · 225 mesaj

inananpınar kardeşim Allah razı olsun sağolasın..bende senin gibiydim burayı sürekli takip ediyodum ve bigün benimde kapanma hikayem olucakmı diyodum....yazılanları okurken sürekli gözlerim doluyodu:( dışarda kapalı kardeşlerimi görünce ben ne zaman böyle olucam diyodum hep.ama şükürler olsun şimdi bu zamana kadar neden erteledim diyorum inan çok ama çok güzel bir duygu..en kısa zamanda seninde kapandım haberini alırız inşallah..
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

bende çalışıyorum, özel bi şirkette muhasebeye bakıyorum, evliyim 5 yıl bitti, anne değilim henüz. İşimde iyi çok şükür, yoğun değilim günü istediğim gibi değerlendiriyorum :)
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

Su-EdaEselamun Aleyküm neser kardeşim...
üyeliğiniz hayırlı olsun...
Hoşgeldiniz..:)
Hayırlı Ramazan'lar...
Selam ve duayla..

a.s.kardeşim.allah razı olsun.cümlemize inş.hayırlı ramazanlar..nasılsın?seni tanımak isterim..
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

bm-7884, post: 1147912, member: 101990inananpınar kardeşim Allah razı olsun sağolasın..bende senin gibiydim burayı sürekli takip ediyodum ve bigün benimde kapanma hikayem olucakmı diyodum....yazılanları okurken sürekli gözlerim doluyodu:( dışarda kapalı kardeşlerimi görünce ben ne zaman böyle olucam diyodum hep.ama şükürler olsun şimdi bu zamana kadar neden erteledim diyorum inan çok ama çok güzel bir duygu..en kısa zamanda seninde kapandım haberini alırız inşallah..

neserinde kapandım haberini alırız inşallah
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

KırıkTestibende çalışıyorum, özel bi şirkette muhasebeye bakıyorum, evliyim 5 yıl bitti, anne değilim henüz. İşimde iyi çok şükür, yoğun değilim günü istediğim gibi değerlendiriyorum :)

anladım çok şükür.allahım daim etsin evliliğini canım benim.neden anne değilsin?(sakıncası yoksa soruyorum ama)gercekten uzun bi zaman 5 yıl.
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

KırıkTesti, post: 1147922, member: 57410neserinde kapandım haberini alırız inşallah

inş.alıcaz en kısa zamanda hepberaber.(aminnn).bana vesile ol yeter.
bm-7884

bm-7884

Kıdemli Üye · 225 mesaj

inşallah kardeşim inşallah...
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

burdan anlatılacak gibi değil, bi rahatsızlığım vardı, iyileşmem 4 yıla yakın sürdü, tedavi içinde epeyce para harcadık, sonunda çareyi bulduk çok şükür ama çok borçlandık. onları ödemeye çalışıyoruz şuan
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

KırıkTestiburdan anlatılacak gibi değil, bi rahatsızlığım vardı, iyileşmem 4 yıla yakın sürdü, tedavi içinde epeyce para harcadık, sonunda çareyi bulduk çok şükür ama çok borçlandık. onları ödemeye çalışıyoruz şuan

anladım canım hayırlısı olsun inş.ama çok erteleme derim sana.annelik duygusunun tarifi yok çünkü.rabbimin bize verdiği en önemli varlık..
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

başörtüsü gibimi :)
neser

neser

Aktif Üye · 57 mesaj

ayy güldürdün beni :)
KırıkTesti

KırıkTesti

Yeni Üye · 0 mesaj

oda çok başkaya o yüzden dedim, herkes duygusunu farklı anlatıyo farklı yaşıyo