KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
inşallah bigün tanışmak kısmet olur
843.613 görüntülenme · 10.011 yanıt
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
bm-7884, post: 1147912, member: 101990inananpınar kardeşim Allah razı olsun sağolasın..bende senin gibiydim burayı sürekli takip ediyodum ve bigün benimde kapanma hikayem olucakmı diyodum....yazılanları okurken sürekli gözlerim doluyodu:( dışarda kapalı kardeşlerimi görünce ben ne zaman böyle olucam diyodum hep.ama şükürler olsun şimdi bu zamana kadar neden erteledim diyorum inan çok ama çok güzel bir duygu..en kısa zamanda seninde kapandım haberini alırız inşallah..
KırıkTestibende çalışıyorum, özel bi şirkette muhasebeye bakıyorum, evliyim 5 yıl bitti, anne değilim henüz. İşimde iyi çok şükür, yoğun değilim günü istediğim gibi değerlendiriyorum :)
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTestiburdan anlatılacak gibi değil, bi rahatsızlığım vardı, iyileşmem 4 yıla yakın sürdü, tedavi içinde epeyce para harcadık, sonunda çareyi bulduk çok şükür ama çok borçlandık. onları ödemeye çalışıyoruz şuan
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.