İNCİNURaleyküme selam ablacım.üstümü giyindim bakayım aliye ablam yazdı mı diye hemen bakayım acil çıkıcam.ablacım vakit giriyor o zaman kılabilirim.ben kaza ya bırakmak istemiyorum .hep vaktinde kılmak istiyorum.çok sevindim ama fazları kılcamda sünnetler nolcak ablacım.sünnetleri kılmıcakmıyım .cevabını akşam okurum.hayırlı cumalar.şimdi sınava gircem ilk ders dua et bana ablam.öptüm.
Selamün Aleyküm can nurum..
Siz Bursa'dasınız.. Bursa, İzmir'e göre daha doğuda olduğu için, öğle vaktine siz bizden tahmini bir 5 dakikalık farkla daha önce giriyorsunuz.. Öğle okunduktan sonra okula gidiyorsun sanırım, can miniğim.. Yolcu olmadığın için, namazları şu şekilde birleştirebilirsin: Öğle namazının ilk sünneti-Öğle namazının farzı- İkindi namazının farzı.. Bu sıralamaya göre kılabilirsin inşallah can nurum.. Bir de, iki farzı birleştirirken ara vermeyeceksin.. Vaktin elverişliliğine göre öğle namazının ilk sünnetini de kılabilirsin..
Canım kardeşim, dua ediyorum sana her zaman.. Sınavın için de dua edeceğim inşallah.. Arkadaşlarımla da sohbetimiz var bugün, orda da edeceğiz senin için inşallah:) Güzel haberlerini bekleyeceğim can minik..
Rahman c.c, zihnini açık eylesin inşallah.. Dualarımla..B)