Evlilikte iletişimin altın kuralları...

8.605 görüntülenme · 73 yanıt

Paylaş:
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

GÜZEL KARDEŞİM.. inan elimizde.. azıcık susmak.. azıcık hoşgörü güler yüz ve fedakarlık.. inan sesimiz çıktıkça daha az anlaşılıyoruz.. bizim içinde aynı şey geçerli değilmi.. eşimiz bağırsa kızsa sürekli gergin olsa.. nasıl hissedersin.. hadi biraz daha sakin ol.. mutlu ol.. sen olki eşinde olsun
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

doğru soylüyorsun buket kardeşim ben biraz da konuşuyorum sinirliyim ya aslında herşey benim elimde inşallah daha iyi olurum bu konuda
buket_zeynep

buket_zeynep

evet canım benim.. sinirlenince hiç birşeyin evinin huzurundan daha değerli olmadığını hatırla ve yüzün gülsün olurmu duamdasın....
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

çok teşekkür ederim gerçekten içimi ferahlattınız allah razı olsun
buket_zeynep

buket_zeynep

CANIM nasılsın biraz daha iyisindir umarım
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

bazen iyi oluyorum bazen eskisi gibi ne yapacağımı şaşırıyorum bazen diyorum o kadar zor bir hayatım var
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

asi egelibazen iyi oluyorum bazen eskisi gibi ne yapacağımı şaşırıyorum bazen diyorum o kadar zor bir hayatım var

kim hayatindan memnunki kardesim imtihan dunyasi herkesin imtihani ayri once dua sonra sabir her gecenin sabahi var sabret kardesim....
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

o kadar sabırlı bir insandımki herkes şaşırıyordu şimdi en ufak şeyde sinirlenir oldum hayatım çok zor geçtiği içinde sabrım tükendi
tsunami

tsunami

asi egelio kadar sabırlı bir insandımki herkes şaşırıyordu şimdi en ufak şeyde sinirlenir oldum hayatım çok zor geçtiği içinde sabrım tükendi

anliyorum kardesim rabbim dayanma gucu versin rabbim sikintilarini en kisa zamanda giderip gonlunu refaha ulastirsin........
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

çok teşekkür ederim cümlemizin dertlerini inşallah
tsunami

tsunami

asi egeliçok teşekkür ederim cümlemizin dertlerini inşallah

amin kardesim
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

sizin hayatınızda da zorluklar oldu mu olduysa da nasıl aştınız
tsunami

tsunami

asi egelisizin hayatınızda da zorluklar oldu mu olduysa da nasıl aştınız

tabıkı oldu kardesım halada zor hayat dısardan bakanlar ıcın.
Ama bana zor gelmıyor teslımıyet cok onemlı herseyın allah tan geldıgıne ınanmak en guzel ılac .
Yoksa allah muhafaza ısyana suruklenırız
asi egeli

asi egeli

Aktif Üye · 71 mesaj

çok doğru söylüyorsunuz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.