Evlilikte iletişimin altın kuralları...
8.605 görüntülenme · 73 yanıt
GÜZEL KARDEŞİM.. inan elimizde.. azıcık susmak.. azıcık hoşgörü güler yüz ve fedakarlık.. inan sesimiz çıktıkça daha az anlaşılıyoruz.. bizim içinde aynı şey geçerli değilmi.. eşimiz bağırsa kızsa sürekli gergin olsa.. nasıl hissedersin.. hadi biraz daha sakin ol.. mutlu ol.. sen olki eşinde olsun
evet canım benim.. sinirlenince hiç birşeyin evinin huzurundan daha değerli olmadığını hatırla ve yüzün gülsün olurmu duamdasın....
asi egelibazen iyi oluyorum bazen eskisi gibi ne yapacağımı şaşırıyorum bazen diyorum o kadar zor bir hayatım var
kim hayatindan memnunki kardesim imtihan dunyasi herkesin imtihani ayri once dua sonra sabir her gecenin sabahi var sabret kardesim....
asi egelio kadar sabırlı bir insandımki herkes şaşırıyordu şimdi en ufak şeyde sinirlenir oldum hayatım çok zor geçtiği içinde sabrım tükendi
anliyorum kardesim rabbim dayanma gucu versin rabbim sikintilarini en kisa zamanda giderip gonlunu refaha ulastirsin........
asi egelisizin hayatınızda da zorluklar oldu mu olduysa da nasıl aştınız
tabıkı oldu kardesım halada zor hayat dısardan bakanlar ıcın.
Ama bana zor gelmıyor teslımıyet cok onemlı herseyın allah tan geldıgıne ınanmak en guzel ılac .
Yoksa allah muhafaza ısyana suruklenırız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44370-evlilikte-iletisimin-altin-kurallari · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- HAYATIN ALTIN KURALLARI... Nasihatler 3 cevap
- İbda: YENİDEN İLETİŞİMİN DİLİ Edebiyat 4 cevap
- İnsanlarla İletişimin "102" Kuralı Nasihatler 1 cevap
- ORUCA SAYGI KURALLARI İslami Bilgi ve Kaynaklar 10 cevap
- Evdeki kuralları erkek mi koymalı? Dini sohbet 10 cevap
- Dinimizdeki görgü kuralları;YOLDA YÜRÜMEK Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.