Evlilikte iletişimin altın kuralları...

8.603 görüntülenme · 73 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

aşurehele şu zamandakı evlılıkler için altın kurallar evet..... etrafımda görüp duyduğum şeyler benı çok korkutuyo hep dua ediyorum rabbim cumle bekarlara haklarından hayırlılarını versin(içindede bana) AMİN...ve cumlemıze dinimize uygun evlılıkler yapmayı nasıp etsın

amin kardeşim, gözlerine sağlık.....
zeynepberil

zeynepberil

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleyküm ben bu siteye yeni üye oldum ve pek anlayamadım bana yardımcı olursanız sevinirim. allah razı olsun
abı_hayat

abı_hayat

Gözlerinize sağlık....
gokceayan

gokceayan

Kıdemli Üye · 336 mesaj

Allah razı olsun.saolasın.allaha emanet ol.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

emeğine sağlık
güzel bir konuya değinmişsin
selametle...
abı_hayat

abı_hayat

gokceayan, post: 1059799, member: 87466Allah razı olsun.saolasın.allaha emanet ol.

Ecmain olsun kardeşim, sende sağol.
Gözlerine sağlık...
abı_hayat

abı_hayat

deniz yıldızıemeğine sağlık
güzel bir konuya değinmişsin
selametle...

Rica ederim canım....
pinar1988

pinar1988

Kıdemli Üye · 322 mesaj

bence insanın herşeyden önce karşı tarafın kendisine nasıl davranmasını istiyorsa o kişide karşı tarafa öyle davranırsa bütün problemler ortadan kalkar. ancak öyle yapmadığı zamanlarda sorunlar ortaya çıkmakta...
abı_hayat

abı_hayat

pinar1988bence insanın herşeyden önce karşı tarafın kendisine nasıl davranmasını istiyorsa o kişide karşı tarafa öyle davranırsa bütün problemler ortadan kalkar. ancak öyle yapmadığı zamanlarda sorunlar ortaya çıkmakta...

doğru fakat, takdir görmemekte söz konusu....
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

saolasın kardeşim selametle kalın.
abı_hayat

abı_hayat

okuyan gözlerine sağlık hayri 07 kardeş...
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

ashab_kiram, post: 837503, member: 75078ben evlilik ve aileyle ilgili bi çok okudum ve kesinlikle insan üzerinde faydası çok fazla oluyo.CEMİL TOKPINAR'ın yazdığı ''ÖMÜR BOYU AŞK'' kitap'bu konuda yazılmış mükemmel kitaplardan birtanesi.bana katkısı çok fazla oldu

cemil tokpınarın o kitabı gerçekten çok muhteşem okumayan arkadaşlara ben de tavsiye ediyorum
emeğine sağlık kardeşim bu arada Rabbim razı olsun
selam ve dua ile..
abı_hayat

abı_hayat

ecmain olsun can....
cahil1kul

cahil1kul

Yeni Üye · 2 mesaj

* Sorun çıktığında taraf tutacak hakemler tayin etmeyin. Kişileri değil, olayları değerlendirecek hakem bulun.
cahil1kul

cahil1kul

Yeni Üye · 2 mesaj

ben bunu çok beğendim allah razı olsun ama etrafımızda öyle insanlar yoksa ne yapabiliriz
cennet_esra

cennet_esra

Aktif Üye · 60 mesaj

arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz 6 aydır eşimden ayrı yaşiyorum bosanmak üzereyiz hakkımdan hayırlı olanı istiyorum.lütfen benim için dua edermisiniz kafam cok karışık
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

cennet_esraarkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz 6 aydır eşimden ayrı yaşiyorum bosanmak üzereyiz hakkımdan hayırlı olanı istiyorum.lütfen benim için dua edermisiniz kafam cok karışık

Rabbim sana ve eşine hayırlı olanı nasip etsin , nefsin oyununa getirmesin
Huzur ve sevgi doğsun içinize, herşey aydınlık olsun
gönlünüz ferah , yolunuz Hakka doğru olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
(büyüklerinizden aklı vicdanı sağlam kişilerden yardım alın, gerci bu zamanda pek bulunmuyor)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

cennet_esraarkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz 6 aydır eşimden ayrı yaşiyorum bosanmak üzereyiz hakkımdan hayırlı olanı istiyorum.lütfen benim için dua edermisiniz kafam cok karışık

Allahım kimsenin yuvasını bozmasın kardeşim.. hiç kimsenin.. dua edelim hatta tefriciyemiz bitince sizin içinde okuyalım.. sizde saff suresini okuyun bol bol.. dua edin.. rabbim YA MUKSİT ve YA CAMİ İsimleri hürmetine sizleri bir araya getirsin..
ablamızında dediği gibi büyüklerden yardım alın...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

buket_zeynepAllahım kimsenin yuvasını bozmasın kardeşim.. hiç kimsenin.. dua edelim hatta tefriciyemiz bitince sizin içinde okuyalım.. sizde saff suresini okuyun bol bol.. dua edin.. rabbim YA MUKSİT ve YA CAMİ İsimleri hürmetine sizleri bir araya getirsin..
ablamızında dediği gibi büyüklerden yardım alın...

Seni seviyorum buket _zeynep iyiki varsın
Ne güzel bir yürek ....Rabbim daim yardımcın olsun, güzellikleri sunsun (cumaysa bu dua kabul olsun inşallah ...amin denir inşallah denmez hep unutursun)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH.. Ben hep unutuyorum bunu.. aslında içimden söylüyorum..
bende seni çok seviyorum gül ablam güzel ablam... içimi ısıtıyorsun..
RABBİM Evlerimize huzur versin inşallah.. eşlerimizle bağlarımızı kör düğümle bağlasın inşallah...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.