sevdiğimle barışmak istiyorum bana yardım edermisiniz
15.916 görüntülenme · 28 yanıt
Cok ince bir konu. Allah hakkinizda hayirlisini versin diyorum oncelikle.
Hic bir dua ya gerek kalmadan arkadasinizla samimi konusun ..
Aranizda ki sorunlari masaya yatirin.
Eger 2 tarafta seviyorsa zaten hicbir sorun yoktir ki cozumlenmesin !!!!
Birde soyle dusunun ..
Birseyin olmasini cok istersiniz ..
Allaha ictenlikle yalvarirsiniz ve bildiginiz tum dualari edersiniz, namazlarinizi kilarsiniz, adaklar dilerseniz vs .....
Ama yinede kabul olmadigini gorursunuz ....
Rabbimizim her duaya cevap verdiginide biliyorsaniz sorarsaniz kendinize "neden duam kabul olmuyor?" diye.
O zaman siz zaten HAYIRLSINI istediginize gore demekki yuce rabbim sizin icin hayirli olmayan duanizi kabul etmemistir.
Bence siz cok israr etmeyin ve sakin ha falciya ufurukcuye vs gitmeyin ve yuce mevlanadan sadece hakkinizda hayirlisini istemekle yetinin ...
Ayriligin, ozlemin ve hasretin verdigi o acinin bile nimetini bilin ve bunu doya doya yasayin :-)
Saygi ve selamlar
Hic bir dua ya gerek kalmadan arkadasinizla samimi konusun ..
Aranizda ki sorunlari masaya yatirin.
Eger 2 tarafta seviyorsa zaten hicbir sorun yoktir ki cozumlenmesin !!!!
Birde soyle dusunun ..
Birseyin olmasini cok istersiniz ..
Allaha ictenlikle yalvarirsiniz ve bildiginiz tum dualari edersiniz, namazlarinizi kilarsiniz, adaklar dilerseniz vs .....
Ama yinede kabul olmadigini gorursunuz ....
Rabbimizim her duaya cevap verdiginide biliyorsaniz sorarsaniz kendinize "neden duam kabul olmuyor?" diye.
O zaman siz zaten HAYIRLSINI istediginize gore demekki yuce rabbim sizin icin hayirli olmayan duanizi kabul etmemistir.
Bence siz cok israr etmeyin ve sakin ha falciya ufurukcuye vs gitmeyin ve yuce mevlanadan sadece hakkinizda hayirlisini istemekle yetinin ...
Ayriligin, ozlemin ve hasretin verdigi o acinin bile nimetini bilin ve bunu doya doya yasayin :-)
Saygi ve selamlar
arkadaşlar dua köşesinde
--hadi toplanalım arkadaşlar --bölümüMÜzde seferberlik ilan edilmiştir yarım kalan hatimlerimizi tamamlıyoruz lütfen konumuzu ziyaret ediniz orada yoğunlaşılan hatimlerimizin başlıkları var oradan hangi hatimde olduğumuzu öğrenip hatimimize girerek katkıda bulunursanız seviniriz rabbim şimdiden razı olsun
--hadi toplanalım arkadaşlar --bölümüMÜzde seferberlik ilan edilmiştir yarım kalan hatimlerimizi tamamlıyoruz lütfen konumuzu ziyaret ediniz orada yoğunlaşılan hatimlerimizin başlıkları var oradan hangi hatimde olduğumuzu öğrenip hatimimize girerek katkıda bulunursanız seviniriz rabbim şimdiden razı olsun
arkadaşlar dua köşesinde
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44346-sevdigimle-barismak-istiyorum-bana-yardim-edermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevdiğimle Randevum Var Dini sohbet 9 cevap
- yardım edermisiniz bişey sormak istiyorum Genel Konular 7 cevap
- rumuzumu değiştirmek istiyorum yardım edermisiniz değiştiremiyorum.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- slm lütfen bana yardım edermisiniz?? Dini sohbet 4 cevap
- BANA YARDIM EDERMİSİNİZ Tanışma Köşesi 151 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.